Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Зялёныя Зубры Цудоўныя Тыгры
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Piukin met een snelle inworp. Prylich is nu in balbezit. Pazushka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prylich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prylich neemt de penalty, wat een uithaal! Tatarynovich bokst de bal weg.

6e minuut.
Laveika onderschept slim de pass. Laveika geeft een lange en hoge pass. Baudzei kopt de bal weg. Praharenia is nu in balbezit. Praharenia schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kirsh geeft een hoge lob. Praharenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Praharenia met een sublieme pass. Mirvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirvoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Зубры - Цудоўныя Тыгры 0:1

26e minuut.
Barysau heeft problemen om de bal te vangen. Barysau geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salanenka de bal. Pazushka is nu in balbezit. Pazushka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kirsh kan de bal niet met de borst controleren. Piukin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pazushka. Piukin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Prylich neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tatarynovich met een harde bal richting middenveld. Virych kopt de bal weg. Daar is Kirsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prylich is nu in balbezit. Prylich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rabau kopt de bal weg. Daar is Mirvoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salanenka rent richting de bal. Mirvoda onderschept slim de pass. Mirvoda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Зубры 50%, Цудоўныя Тыгры 50%.
Зялёныя Зубры - Цудоўныя Тыгры 0:1

51e minuut.
Vodzich geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chabot`ka met de inworp. Praharenia kan de bal niet met de borst controleren. Praharenia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lipila met een snelle inworp. Laveika bereikt de bal nog maar net als eerste. Laveika passt de bal in één keer door. Mirvoda rent richting de bal. Mirvoda haalt uit met een fantastische trap. Ezavit bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Vodzich de bal. Laveika is nu in balbezit. Vodzich begaat een overtreding. Vodzich krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Praharenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Virych onderschept slim de pass. Virych probeert naar een medespeler te passen. Traven` bereikt de bal nog maar net als eerste. Traven` haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Зялёныя Зубры - Цудоўныя Тыгры 1:1

81e minuut.
Kalinin geeft een lange en hoge pass. Kazlovich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lipila. Kazlovich wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kazlovich kan niet meer verder spelen. Zhloba komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Mirvoda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ptashuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Зубры 46%, Цудоўныя Тыгры 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Зялёныя Зубры - Цудоўныя Тыгры 1:1