Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Сумныя Настаўнікі МТЗ Змагары
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Eupuh probeert naar een medespeler te passen. Mihaluk met een sublieme pass. Maskevich rent richting de bal. Maskevich draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zharnikau de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Nazarau onderschept slim de pass. Nazarau passt de bal met de wreef. Hurlenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurlenya draait met de bal, schiet en ... Tainikau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Сумныя Настаўнікі - МТЗ Змагары 1:0

17e minuut.
Mironszyk geeft een hoge lob. Inworp. Kurmanovich met een snelle inworp. Viazovich is nu in balbezit. Viazovich geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Barschun bereikt de bal nog maar net als eerste. Turets tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barschun raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihejau met een snel genomen vrije trap. Mironszyk heeft problemen om de bal te vangen. Apenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Apenka schiet op doel. Ladzik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Сумныя Настаўнікі - МТЗ Змагары 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сумныя Настаўнікі 55%, МТЗ Змагары 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Сумныя Настаўнікі - МТЗ Змагары 1:1

46e minuut.
Apenka passt de bal met de wreef. Daar is Turets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barschun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barschun krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Mihaluk passt de bal in één keer door. Nazarau rent richting de bal. Nazarau passt de bal met de wreef. Hurlenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurlenya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kurmanovich passt de bal met de wreef. Nazarau probeert naar een medespeler te passen. Zharnikau rent richting de bal. Hurlenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurlenya draait met de bal, schiet en ... Tainikau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mihejau passt de bal in één keer door. Rusanenka rent richting de bal. Rusanenka probeert naar een medespeler te passen. Apenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Apenka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Eupuh passt de bal zonder na te denken. Ragavik geeft de bal voor. Klungelig pakt Apenka de bal. Viazovich rent richting de bal. Viazovich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сумныя Настаўнікі 52%, МТЗ Змагары 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Сумныя Настаўнікі - МТЗ Змагары 1:1