Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Вогненныя Змагары Вялікія Курганы
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Talashkevich probeert naar een medespeler te passen. Lakutsevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakutsevich met een sublieme pass. Zlatkevich rent richting de bal. Zlatkevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lakutsevich onderschept slim de pass. Nupreichyk rent richting de bal. Zuhovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zuhovich krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Plishkevich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Varvashenia met de inworp. Daar is Maisevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maisevich geeft een lange en hoge pass. Hlushaczenka bokst de bal weg. Zlatkevich heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Вогненныя Змагары - Вялікія Курганы 0:1

18e minuut.
Lakutsevich speelt de bal door. Talashkevich rent richting de bal. Met opzet legt Nupreichyk zijn tegenspeler op de grond. Talashkevich wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Talashkevich kan niet meer verder spelen. Adamovicz komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Zuhovich geeft een hoge lob. Inworp. Tsapkala met een snelle inworp. Nupreichyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nupreichyk schiet op doel. Ignat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Plishkevich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varvashenia met de inworp. Maisevich is nu in balbezit. Maisevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Вогненныя Змагары - Вялікія Курганы 0:2

31e minuut.
Inworp. Tsapkala met de inworp. Nupreichyk is nu in balbezit. Nupreichyk schiet op doel. Adamovicz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вогненныя Змагары 45%, Вялікія Курганы 55%.
Вогненныя Змагары - Вялікія Курганы 0:2

79e minuut.
Nikovich is nu in balbezit. Rabovich onderschept slim de pass. Rabovich met een sublieme pass. Chabatarovich is nu in balbezit. Chabatarovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Вогненныя Змагары - Вялікія Курганы 1:2

84e minuut.
Daar is Maisevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahtsin met een sublieme pass. Chabatarovich is nu in balbezit. Nupreichyk is nu in balbezit. Nupreichyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вогненныя Змагары 38%, Вялікія Курганы 62%.
Вогненныя Змагары - Вялікія Курганы 1:2