Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Футбольны клуб Сабакі Высокія Настаўнікі
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.1
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zyranau verovert de bal door een tackle van achteren. Zyranau probeert naar een medespeler te passen. Malakovich rent richting de bal. Malakovich haalt uit met een fantastische trap. Panasuk probeert de bal aan de voet te houden. Bubel` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Chijikau passt de bal met de wreef. Karsakovich is nu in balbezit. Vuras bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsakovich verovert de bal door een tackle van achteren. Karsakovich haalt uit met een fantastische trap. Rudnitsky bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Футбольны клуб Сабакі - Высокія Настаўнікі 0:1

14e minuut.
Tselaval`nikau is nu in balbezit. Tselaval`nikau passt de bal zonder na te denken. Malakovich is nu in balbezit. Malakovich schiet op doel. Bubel` maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Футбольны клуб Сабакі - Высокія Настаўнікі 1:1

18e minuut.
Klungelig pakt Barbashynski de bal. Chijikau rent richting de bal. Barbashynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chijikau verovert de bal door een tackle van achteren. Chijikau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Футбольны клуб Сабакі - Высокія Настаўнікі 1:2

21e minuut.
Klungelig pakt Mitrahovich de bal. Maskalevich is nu in balbezit. Maskalevich geeft de bal voor. Malakovich rent richting de bal. Malakovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Футбольны клуб Сабакі 41%, Высокія Настаўнікі 59%.
Футбольны клуб Сабакі - Высокія Настаўнікі 1:2

46e minuut.
Arlou probeert naar een medespeler te passen. Kazimeravich is nu in balbezit. Kazimeravich passt de bal met de wreef. Karsakovich is nu in balbezit. Karsakovich draait met de bal, schiet en ... Rudnitsky bokst de bal weg.

64e minuut.
Barbashynski probeert naar een medespeler te passen. Hazha bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazha passt de bal zonder na te denken. Malakovich rent richting de bal. Malakovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rudnitsky met een sublieme pass. Mitrahovich rent richting de bal. Maskalevich begaat een overtreding. Maskalevich krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Malakovich rent richting de bal. Hazha is nu in balbezit. Hazha schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zagal`chyk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Футбольны клуб Сабакі - Высокія Настаўнікі 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Футбольны клуб Сабакі 40%, Высокія Настаўнікі 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Футбольны клуб Сабакі - Высокія Настаўнікі 2:2