Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Вялікія Курганы Клясныя Ваўкі
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ivaniuta is nu in balbezit. Ivaniuta passt de bal met de wreef. Daar is Zhuczenia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhuczenia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Вялікія Курганы - Клясныя Ваўкі 0:1

5e minuut.
Varvashenia geeft een lange en hoge pass. Maisevich is nu in balbezit. Maisevich passt de bal met de wreef. Zlatkevich is nu in balbezit. Zlatkevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Вялікія Курганы - Клясныя Ваўкі 1:1

43e minuut.
Rabiza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Varvashenia met een snelle inworp. Maisevich is nu in balbezit. Maisevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вялікія Курганы 53%, Клясныя Ваўкі 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Вялікія Курганы - Клясныя Ваўкі 1:1

50e minuut.
Mirny rent richting de bal. Zhuczenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamashka is nu in balbezit. Zhuczenia verovert de bal door een tackle van achteren. Zhuczenia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zhbanau met een sublieme pass. Talashkevich rent richting de bal. Talashkevich passt de bal zonder na te denken. Zlatkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkevich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Zhbanau is nu in balbezit. Mirny onderschept slim de pass. Mirny speelt de bal door. Zhuczenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuczenia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Majarovich passt de bal in één keer door. Zhuczenia is nu in balbezit. Malukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuczenia verovert de bal door een tackle van achteren. Zhuczenia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вялікія Курганы 59%, Клясныя Ваўкі 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Вялікія Курганы - Клясныя Ваўкі 1:1