Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Магічныя Грыбы Жоўтыя Грыбы
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Zdaravikou rent richting de bal. Kurhanau verovert de bal door een tackle van achteren. Kurhanau speelt de bal door. Buloichyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buloichyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Baklanau haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Cherkas trapt de bal weg. Daar is Arzhanovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arzhanovich geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Магічныя Грыбы 54%, Жоўтыя Грыбы 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Магічныя Грыбы - Жоўтыя Грыбы 0:0

48e minuut.
Kurhanau is nu in balbezit. Khaecki verovert de bal door een tackle van achteren. Buloichyk verovert de bal door een tackle van achteren. Buloichyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Магічныя Грыбы - Жоўтыя Грыбы 1:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drabatovich met een snelle inworp. Buloichyk is nu in balbezit. Arzhanovich probeert naar een medespeler te passen. Lagutionak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Yaskovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaskovich passt de bal in één keer door. Zdaravikou rent richting de bal. Buloichyk verovert de bal door een tackle van achteren. Buloichyk geeft de bal voor. Naronski bokst de bal weg. Kurhanau is nu in balbezit. Kurhanau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Магічныя Грыбы - Жоўтыя Грыбы 2:0

66e minuut.
Stahanovich passt de bal met de wreef. Buloichyk is nu in balbezit. Buloichyk probeert naar een medespeler te passen. Kurhanau is nu in balbezit. Kurhanau draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zhulega is nu in balbezit. Stahanovich begaat een overtreding. Zhulega is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stupkevich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zhulega rent richting de bal. Zhulega geeft de bal voor. Arzhanovich is nu in balbezit. Arzhanovich geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Магічныя Грыбы - Жоўтыя Грыбы 2:1

78e minuut.
Stahanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagutionak rent richting de bal. Lagutionak geeft de bal voor. Kurhanau is nu in balbezit. Kurhanau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Магічныя Грыбы - Жоўтыя Грыбы 3:1

84e minuut.
Yaskovich met een sublieme pass. Lagutionak is nu in balbezit. Zhyvalok onderschept slim de pass. Zhyvalok haalt uit met een fantastische trap. Cherkas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Магічныя Грыбы 49%, Жоўтыя Грыбы 51%.
Магічныя Грыбы - Жоўтыя Грыбы 3:1