Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Загадкавыя Арлы Высокія Кветкі
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Lamaka controleert de bal met de borst. Zhbanau is nu in balbezit. Lamaka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lamaka krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Paulavets is nu in balbezit. Niarodau rent richting de bal. Paulavets onderschept slim de pass. Bechikau is nu in balbezit. Bechikau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Val`cheuski verovert de bal door een tackle van achteren. Val`cheuski passt de bal zonder na te denken. Saldatsenka probeert naar een medespeler te passen. Lisavets is nu in balbezit. Lisavets haalt uit met een fantastische trap. Labo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Larkou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baklanau is nu in balbezit. Zhbanau rent richting de bal. Baklanau onderschept slim de pass. Baklanau geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Niarodau rent richting de bal. Paulavets verovert de bal door een tackle van achteren. Paulavets probeert naar een medespeler te passen. Bechikau heeft problemen om de bal te vangen. Bechikau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Загадкавыя Арлы - Высокія Кветкі 1:0

34e minuut.
Daar is Nazarovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldatsenka verovert de bal door een tackle van achteren. Saldatsenka met een sublieme pass. Lisavets is nu in balbezit. Lisavets draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Labo trapt de bal weg van het doel. Larkou probeert naar een medespeler te passen. Bechikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulavets is nu in balbezit. Paulavets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Загадкавыя Арлы - Высокія Кветкі 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Загадкавыя Арлы 46%, Высокія Кветкі 54%.
Загадкавыя Арлы - Высокія Кветкі 2:0

55e minuut.
Liavonszyk is nu in balbezit. Liavonszyk passt de bal met de wreef. Varankou rent richting de bal. Paulavets onderschept slim de pass. Paulavets schiet op doel. Labynich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paulavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulavets schiet op doel. Labynich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Varankou probeert de bal aan de voet te houden. Niarodau rent richting de bal. Paulavets verovert de bal door een tackle van achteren. Paulavets schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Загадкавыя Арлы - Высокія Кветкі 3:0

60e minuut.
Hedz` geeft een lange en hoge pass. Liavonszyk kopt de bal weg. Bechikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechikau draait met de bal, schiet en ... Labynich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Загадкавыя Арлы - Высокія Кветкі 4:0

75e minuut.
Ivantatau geeft een lange en hoge pass. Inworp. Niarodau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Larkou geeft een hoge lob. Lisavets maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Загадкавыя Арлы 55%, Высокія Кветкі 45%.
Загадкавыя Арлы - Высокія Кветкі 4:0