Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Магічныя Грыбы Мілыя Лісы
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.2
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Nitsevich met een harde bal richting middenveld. Daar is Mashkovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakura is nu in balbezit. Baradulin onderschept slim de pass. Baradulin schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mashkovich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanarovich met de inworp. Buloichyk geeft een lange en hoge pass. Halyakovich controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Yaskovich geeft een hoge lob. Hrudzetski rent richting de bal. Kurhanau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hrudzetski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hrudzetski kan niet meer verder spelen. Leanenia komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Hancharyk geeft een hoge lob. Stahanovich kopt de bal weg. Mashkovich rent richting de bal. Kurhanau verovert de bal door een tackle van achteren. Kurhanau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Магічныя Грыбы - Мілыя Лісы 1:0

42e minuut.
Laurynkovich geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanarovich met een snelle inworp. Buloichyk rent richting de bal. Buloichyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Магічныя Грыбы 43%, Мілыя Лісы 57%.
Магічныя Грыбы - Мілыя Лісы 1:0

58e minuut.
Kuzmich probeert naar een medespeler te passen. Lianszuk is nu in balbezit. Baradulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baradulin draait met de bal, schiet en ... Cherkas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Магічныя Грыбы - Мілыя Лісы 1:1

63e minuut.
Inworp. Stahanovich met een snelle inworp. Lipila heeft problemen om de bal te vangen. Baradulin rent richting de bal. Baradulin draait met de bal, schiet en ... Cherkas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zagal`chyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal`chyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Магічныя Грыбы - Мілыя Лісы 1:2

80e minuut.
Daar is Kurhanau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurhanau passt de bal met de wreef. Kuzmich heeft problemen om de bal te vangen. Kurhanau rent richting de bal. Kurhanau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Магічныя Грыбы - Мілыя Лісы 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Магічныя Грыбы 56%, Мілыя Лісы 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Магічныя Грыбы - Мілыя Лісы 2:2