Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Бульбяныя Пераможцы Клясныя Стрыхунчыкі
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Androsik is nu in balbezit. Levashkevich verovert de bal door een tackle van achteren. Levashkevich passt de bal zonder na te denken. Antsipau is nu in balbezit. Antsipau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rasolau passt de bal met de wreef. Antsipau bereikt de bal nog maar net als eerste. Antsipau passt de bal met de wreef. Levashkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Levashkevich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ipatovich is nu in balbezit. Ipatovich geeft een hoge lob. Levashkevich rent richting de bal. Antsipau is nu in balbezit. Antsipau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бульбяныя Пераможцы 29%, Клясныя Стрыхунчыкі 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Бульбяныя Пераможцы - Клясныя Стрыхунчыкі 0:0

70e minuut.
Laurutsich met een snelle inworp. Androsik rent richting de bal. Antsipau verovert de bal door een tackle van achteren. Antsipau schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brouka de bal onder controle te krijgen. Rabianok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Nikovich met een snelle inworp. Androsik geeft een hoge lob. Maliarou kan de bal niet met de borst controleren. Trybush onderschept slim de pass. Trybush draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rasolau rent richting de bal. Rasolau geeft een lange en hoge pass. Nikovich rent richting de bal. Levashkevich onderschept slim de pass. Levashkevich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Пераможцы - Клясныя Стрыхунчыкі 1:0

79e minuut.
Trybush probeert naar een medespeler te passen. Brytva is nu in balbezit. Levashkevich verovert de bal door een tackle van achteren. Levashkevich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бульбяныя Пераможцы 28%, Клясныя Стрыхунчыкі 72%.
Бульбяныя Пераможцы - Клясныя Стрыхунчыкі 1:0