Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Сумныя Арлы Магічныя Грыбы
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Mesechka is nu in balbezit. Stahanovich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mesechka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Liabik met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Lianszuk de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Labashou rent richting de bal. Labashou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Сумныя Арлы - Магічныя Грыбы 1:0

12e minuut.
Liabik verovert de bal door een tackle van achteren. Buloichyk probeert naar een medespeler te passen. Mauryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurhanau onderschept slim de pass. Kurhanau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pakura rent richting de bal. Lamat` verovert de bal door een tackle van achteren. Lamat` probeert naar een medespeler te passen. Labashou is nu in balbezit. Labashou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Сумныя Арлы - Магічныя Грыбы 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сумныя Арлы 61%, Магічныя Грыбы 39%.
Сумныя Арлы - Магічныя Грыбы 2:0

54e minuut.
Pakura geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kutuzov met de inworp. Lamat` is nu in balbezit. Lamat` schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lamat` is nu in balbezit. Lamat` passt de bal met de wreef. Labashou bereikt de bal nog maar net als eerste. Labashou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Сумныя Арлы - Магічныя Грыбы 3:0

60e minuut.
Daar is Pakura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pauliankovich is nu in balbezit. Pauliankovich geeft een hoge lob. Labashou bereikt de bal nog maar net als eerste. Labashou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Lipila bereikt de bal nog maar net als eerste. Liabik onderschept slim de pass. Liabik passt de bal in één keer door. Kurhanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurhanau schiet op doel. Chyjeuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Сумныя Арлы - Магічныя Грыбы 3:1

80e minuut.
Lianszuk geeft een hoge lob. Inworp. Kutuzov met een snelle inworp. Lamat` probeert de bal met de borst te controleren. Lipila probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Mauryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buloichyk is nu in balbezit. Buloichyk passt de bal zonder na te denken. Kurhanau is nu in balbezit. Kurhanau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сумныя Арлы 38%, Магічныя Грыбы 62%.
Сумныя Арлы - Магічныя Грыбы 3:1