Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cassandra FC Klausenburgers
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Amnar probeert naar een medespeler te passen. Miclea rent richting de bal. Miclea probeert naar een medespeler te passen. Coranga rent richting de bal. Coranga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Chevereşan rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miclea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dudnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudnic geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dascălu verovert de bal door een tackle van achteren. Amnar onderschept slim de pass. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar rent richting de bal. Amnar haalt uit met een fantastische trap. Speriatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - Klausenburgers 1:0

37e minuut.
Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Becali is nu in balbezit. Săndulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Săndulescu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar is nu in balbezit. Coranga rent richting de bal. Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cassandra FC 36%, Klausenburgers 64%.
Cassandra FC - Klausenburgers 1:0

46e minuut.
Bănescu is nu in balbezit. Coranga onderschept slim de pass. Coranga passt de bal in één keer door. Amnar is nu in balbezit. Amnar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Coranga schiet op doel. Gogean kopt de bal weg. Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar schiet op doel. Dascălu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Amnar verovert de bal door een tackle van achteren. Amnar probeert naar een medespeler te passen. Miclea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Coranga de bal. Coranga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Speriatu met een sublieme pass. Săndulescu rent richting de bal. Gheorghe is nu in balbezit. Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Luca onderschept slim de pass. Dascălu rent richting de bal. Luca met een sublieme pass. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - Klausenburgers 2:0

82e minuut.
Miclea kopt de bal weg. Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gheorghe. Săndulescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Săndulescu kan niet meer verder spelen. Matei komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca geeft de bal voor. Klungelig pakt Coranga de bal. Amnar rent richting de bal. Amnar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cassandra FC 30%, Klausenburgers 70%.
Cassandra FC - Klausenburgers 2:0