Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.OLTENITA FC.ERIK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Paler passt de bal in één keer door. Marga rent richting de bal. Spinu maakt een afschuwelijke overtreding. Spinu krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Buzescu geeft een hoge lob. Vîlcu kopt de bal weg. Iliescu heeft problemen om de bal te vangen. Costea bereikt de bal nog maar net als eerste. Costea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Busuioc rent richting de bal. Ghiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţă probeert naar een medespeler te passen. Tache is nu in balbezit. Tache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Cuzino met een harde bal richting middenveld. Barosanu kopt de bal weg. Tache rent richting de bal. Tache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTENITA 48%, FC.ERIK 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.OLTENITA - FC.ERIK 0:0

65e minuut.
Costea bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Costea. Costea krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Klungelig pakt Paler de bal. Paler speelt de bal door. Ţărus geeft een hoge lob. Tache is nu in balbezit. Tache passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Buzescu rent richting de bal. Buzescu passt de bal met de wreef. Vâlcu met een sublieme pass. Osadici is nu in balbezit. Osadici draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTENITA 46%, FC.ERIK 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.OLTENITA - FC.ERIK 0:0