Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Triumf Bucuresti 49-ers Brasov
Normal Tactiek Sweep
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Maquilena passt de bal zonder na te denken. Ostrovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovskij probeert naar een medespeler te passen. Hedén rent richting de bal. Hedén draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ostrovskij onderschept slim de pass. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş speelt de bal door. Târlea is nu in balbezit. Târlea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Maquilena passt de bal met de wreef. Daar is Balado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balado passt de bal zonder na te denken. Maquilena is nu in balbezit. Maquilena geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Triumf Bucuresti - 49-ers Brasov 0:1

11e minuut.
Hâldan heeft problemen om de bal te vangen. Cívka verovert de bal door een tackle van achteren. Cívka probeert naar een medespeler te passen. Hedén rent richting de bal. Hedén haalt uit met een fantastische trap. Coman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Popa geeft een lange en hoge pass. Mândruleanu is nu in balbezit. Balado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balado krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Novello probeert naar een medespeler te passen. Cívka is nu in balbezit. Cívka passt de bal zonder na te denken. Hedén is nu in balbezit. Hedén draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Coman trapt de bal weg. Ostrovskij kopt de bal weg. Popa rent richting de bal. Cívka verovert de bal door een tackle van achteren. Cívka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Coman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Triumf Bucuresti - 49-ers Brasov 0:2

24e minuut.
Doroftei is nu in balbezit. Hedén onderschept slim de pass. Hedén met een sublieme pass. Cívka rent richting de bal. Cívka draait met de bal, schiet en ... Coman bokst de bal weg.

29e minuut.
Cívka onderschept slim de pass. Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka onderschept slim de pass. Cívka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Triumf Bucuresti - 49-ers Brasov 0:3

31e minuut.
Cívka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hedén de bal. Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedén onderschept slim de pass. Hedén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Triumf Bucuresti - 49-ers Brasov 0:4

34e minuut.
Cívka rent richting de bal. Cívka passt de bal zonder na te denken. Hedén is nu in balbezit. Hedén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Triumf Bucuresti - 49-ers Brasov 0:5

35e minuut.
Hâldan speelt de bal door. Târlea heeft problemen om de bal te vangen. Cívka onderschept slim de pass. Cívka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Cívka de bal. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka verovert de bal door een tackle van achteren. Cívka controleert de bal met de borst. Cívka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Coman trapt de bal weg van het doel. Wilga kopt de bal weg. Cívka rent richting de bal. Cívka schiet op doel. Coman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Wilga kan de bal niet met de borst controleren. Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Apreotesei passt de bal zonder na te denken. Târlea rent richting de bal. Târlea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vadeş rent richting de bal. Hedén onderschept slim de pass. Hedén passt de bal zonder na te denken. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Triumf Bucuresti - 49-ers Brasov 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Triumf Bucuresti 73%, 49-ers Brasov 27%.
Triumf Bucuresti - 49-ers Brasov 0:6

52e minuut.
Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedén bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka haalt uit met een fantastische trap. Coman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Triumf Bucuresti - 49-ers Brasov 0:7

60e minuut.
Cívka geeft de bal voor. Daar is Hedén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apreotesei rent richting de bal. Cívka onderschept slim de pass. Cívka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Triumf Bucuresti - 49-ers Brasov 0:8

62e minuut.
Balado bereikt de bal nog maar net als eerste. Balado geeft een hoge lob. Maquilena kopt de bal weg. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Balado met een sublieme pass. Hedén rent richting de bal. Hedén speelt de bal door. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka haalt uit met een fantastische trap. Coman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Coman trapt de bal weg. Ostrovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovskij speelt de bal door. Cívka rent richting de bal. Cívka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cívka is nu in balbezit. Cívka passt de bal met de wreef. Hedén is nu in balbezit. Hedén schiet op doel. Coman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Triumf Bucuresti - 49-ers Brasov 0:9

70e minuut.
Hedén passt de bal zonder na te denken. Mândruleanu is nu in balbezit. Maquilena speelt de bal door. Cívka rent richting de bal. Cívka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ostrovskij probeert naar een medespeler te passen. Maquilena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maquilena geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Wilga is nu in balbezit. Wilga speelt de bal door. Vadeş probeert naar een medespeler te passen. Hedén is nu in balbezit. Hedén haalt uit met een fantastische trap. Coman bokst de bal weg.

78e minuut.
Daar is Marinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilga is nu in balbezit. Wilga passt de bal in één keer door. Maquilena kan de bal niet met de borst controleren. Maquilena geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Wilga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilga passt de bal in één keer door. Hedén is nu in balbezit. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Doroftei geeft een lange en hoge pass. Novello bereikt de bal nog maar net als eerste. Novello geeft een lange en hoge pass. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Triumf Bucuresti - 49-ers Brasov 0:10

87e minuut.
Nică geeft een hoge lob. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei is nu in balbezit. Cívka onderschept slim de pass. Cívka haalt uit met een fantastische trap. Coman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Triumf Bucuresti - 49-ers Brasov 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Triumf Bucuresti 78%, 49-ers Brasov 22%.
Triumf Bucuresti - 49-ers Brasov 0:11