Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitatea Zimnicea TPB
Normal Tactiek 1
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 28.6
poor Schieten good
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Biskup probeert naar een medespeler te passen. Corbea is nu in balbezit. Corbea met een sublieme pass. Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vargalui is nu in balbezit. Henning onderschept slim de pass. Henning probeert naar een medespeler te passen. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteringhe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Zimnicea - TPB 0:1

31e minuut.
Leguía is nu in balbezit. Leguía passt de bal in één keer door. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning rent richting de bal. Henning schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Zimnicea - TPB 0:2

35e minuut.
Iuresean rent richting de bal. Iuresean geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hariga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pojar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Punsch is nu in balbezit. Gaidoş speelt de bal door. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Zimnicea - TPB 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Zimnicea 52%, TPB 48%.
Universitatea Zimnicea - TPB 1:2

46e minuut.
Leguía onderschept slim de pass. Leguía met een sublieme pass. Virtejaru rent richting de bal. Henning verovert de bal door een tackle van achteren. Henning schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Hudureanu trapt de bal weg. Inworp. Baltă met een snelle inworp. Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Corbea rent richting de bal. Corbea probeert naar een medespeler te passen. Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe schiet op doel. Hudureanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Zimnicea - TPB 1:3

60e minuut.
Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuresean legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pojar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pojar neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Solomon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Zimnicea - TPB 2:3

63e minuut.
Chiculiţă geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Solomon met een harde bal richting middenveld. Henning rent richting de bal. Henning schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Iuresean geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hariga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pojar rent richting de bal. Pojar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Virtejaru rent richting de bal. Henning verovert de bal door een tackle van achteren. Henning speelt de bal door. Beteringhe rent richting de bal. Beteringhe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Corbea is nu in balbezit. Corbea geeft een hoge lob. Beteringhe heeft problemen om de bal te vangen. Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Corbea rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petruţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henning is nu in balbezit. Henning draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Zimnicea 68%, TPB 32%.
Universitatea Zimnicea - TPB 2:3