Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga V.007
  • Stadion: BonPapa Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2857
FCSB(#1) Tricolorul Breaza
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Marian onderschept slim de pass. Marian passt de bal in één keer door. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu draait met de bal, schiet en ... Sârbu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB(#1) - Tricolorul Breaza 0:1

10e minuut.
Rareşoaica passt de bal in één keer door. Călugăru heeft problemen om de bal te vangen. Călugăru probeert naar een medespeler te passen. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladu geeft een hoge lob. Stănăşilă probeert de bal aan de voet te houden. Ilionescu rent richting de bal. Ilionescu schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Cheşnoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Solomon de bal. Solomon passt de bal in één keer door. Ilionescu rent richting de bal. Ilionescu draait met de bal, schiet en ... Soare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

39e minuut.
Călugăru rent richting de bal. Călugăru met een sublieme pass. Bălţatu rent richting de bal. Bălţatu schiet op doel. Sârbu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bălţatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Rareşoaica kopt de bal weg. Ristoiu rent richting de bal. Ristoiu passt de bal in één keer door. Bălţatu is nu in balbezit. Bălţatu schiet op doel. Sârbu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB(#1) 56%, Tricolorul Breaza 44%.
FCSB(#1) - Tricolorul Breaza 0:1

56e minuut.
Klungelig pakt Mihart de bal. Bălţatu rent richting de bal. Bălţatu haalt uit met een fantastische trap. Călugăru kopt de bal weg. Klungelig pakt Dediu de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Marian probeert naar een medespeler te passen. Zicu is nu in balbezit. Ilionescu onderschept slim de pass. Ilionescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCSB(#1) - Tricolorul Breaza 1:1

71e minuut.
Klungelig pakt Cheşnoiu de bal. Mihart is nu in balbezit. Mihart probeert naar een medespeler te passen. Ilionescu is nu in balbezit. Ilionescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB(#1) 58%, Tricolorul Breaza 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCSB(#1) - Tricolorul Breaza 1:1