Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC IPJ Cluj ZARANDU CRISCIOR
541 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Malancu verovert de bal door een tackle van achteren. Malancu geeft de bal voor. Klungelig pakt Bunoaica de bal. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Găină passt de bal met de wreef. Bunoaica is nu in balbezit. Bunoaica geeft de bal voor. Bălăcescu rent richting de bal. Bălăcescu draait met de bal, schiet en ... Sucigan bokst de bal weg.

27e minuut.
Bochinsky controleert de bal met de borst. Bunoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bochinsky naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bunoaica wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bunoaica kan niet meer verder spelen. Gridean komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Condrea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spitz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Trică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trică geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Botezan geeft een lange en hoge pass. Bălăcescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Malancu de bal. Trică rent richting de bal. Trică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Găină geeft de bal voor. Daar is Sava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... Ristoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IPJ Cluj - ZARANDU CRISCIOR 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IPJ Cluj 59%, ZARANDU CRISCIOR 41%.
FC IPJ Cluj - ZARANDU CRISCIOR 1:0

56e minuut.
Ciolţea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vălăhuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spitz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spitz krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Klungelig pakt Spătariu de bal. Negoescu rent richting de bal. Met opzet legt Spătariu zijn tegenspeler op de grond. Spătariu krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu geeft een hoge lob. Inworp. Bojin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hâncu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Spătariu probeert naar een medespeler te passen. Botezan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leca. Leca krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Condrea kopt de bal weg. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezan begaat een overtreding. Botezan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IPJ Cluj 41%, ZARANDU CRISCIOR 59%.
FC IPJ Cluj - ZARANDU CRISCIOR 1:0