Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.012
  • Stadion: COVEL FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27644
COVEL FC Unirea Botoşani
3C Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
25 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.6 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bădălan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grama de bal. Grama passt de bal in één keer door. Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - Unirea Botoşani 1:0

4e minuut.
Frăţilă passt de bal zonder na te denken. Tomoşoiu rent richting de bal. Bădălan onderschept slim de pass. Bădălan geeft de bal voor. Brescan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - Unirea Botoşani 2:0

6e minuut.
Opriţa geeft een hoge lob. Inworp. Zamfirescu met een snelle inworp. Bădălan is nu in balbezit. Bădălan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Doeltrap. Cristache trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamfirescu met een snelle inworp. Bădălan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Matei probeert naar een medespeler te passen. Zamfirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfirescu passt de bal met de wreef. Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nae met een harde bal richting middenveld. Chiper kopt de bal weg. Daar is Grama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Docan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamfirescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frăţilă is nu in balbezit. Frăţilă geeft een hoge lob. Nae bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - Unirea Botoşani 3:0

23e minuut.
Frăţilă is nu in balbezit. Frăţilă passt de bal in één keer door. Brescan is nu in balbezit. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Trâmbiţaş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tomoşoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grama is nu in balbezit. Bădălan is nu in balbezit. Zamfirescu geeft een hoge lob. Nae verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - Unirea Botoşani 4:0

42e minuut.
Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama onderschept slim de pass. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan schiet op doel. Nae werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache geeft een hoge lob. Inworp. Petrea met de inworp. Zamfirescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cristache met een sublieme pass. Daar is Zamfirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamfirescu geeft een lange en hoge pass. Docan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 23%, Unirea Botoşani 77%.
COVEL FC - Unirea Botoşani 4:0

56e minuut.
Tomoşoiu rent richting de bal. Bădălan onderschept slim de pass. Bădălan passt de bal met de wreef. Brescan is nu in balbezit. Brescan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Matei is nu in balbezit. Klungelig pakt Bădălan de bal. Bădălan met een sublieme pass. Frăţilă is nu in balbezit. Frăţilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - Unirea Botoşani 5:0

65e minuut.
Tomoşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Tomoşoiu met een sublieme pass. Docan bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă verovert de bal door een tackle van achteren. Frăţilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ciocoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocoiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Ciolţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brescan is nu in balbezit. Brescan schiet op doel. Nae werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - Unirea Botoşani 6:0

83e minuut.
Bădălan geeft een hoge lob. Opriţa heeft problemen om de bal te vangen. Chiper speelt de bal door. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bădălan kopt de bal weg. Daar is Brescan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petschovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper verovert de bal door een tackle van achteren. Chiper geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 21%, Unirea Botoşani 79%.
COVEL FC - Unirea Botoşani 6:0