Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Regresul FC CRAIOVA MAXIMA 2010
Normal Tactiek sds-ok
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 35.3
unsatisfactory Schieten excellent
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Spârlea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kustudić de bal. Kustudić passt de bal met de wreef. Ilionescu is nu in balbezit. Ilionescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - FC CRAIOVA MAXIMA 2010 0:1

8e minuut.
Spârlea kopt de bal weg. Kustudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru rent richting de bal. Kustudić verovert de bal door een tackle van achteren. Kustudić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - FC CRAIOVA MAXIMA 2010 0:2

15e minuut.
Ferestrău is nu in balbezit. Ferestrău geeft een hoge lob. Buculei rent richting de bal. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - FC CRAIOVA MAXIMA 2010 0:3

22e minuut.
Swissa is nu in balbezit. Swissa passt de bal zonder na te denken. Bârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ilionescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Swissa met een sublieme pass. Spârlea rent richting de bal. Spârlea passt de bal in één keer door. Kustudić is nu in balbezit. Kustudić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Filantropol de bal. Kustudić rent richting de bal. Ivan rent richting de bal. Kustudić onderschept slim de pass. Kustudić haalt uit met een fantastische trap. Moraru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Kustudić rent richting de bal. Spârlea is nu in balbezit. Kustudić met een sublieme pass. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea passt de bal zonder na te denken. Daar is Kustudić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kustudić schiet op doel. Moraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moraru met een harde bal richting middenveld. Velican kopt de bal weg. Kustudić is nu in balbezit. Kustudić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - FC CRAIOVA MAXIMA 2010 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Regresul 57%, FC CRAIOVA MAXIMA 2010 43%.
FC Regresul - FC CRAIOVA MAXIMA 2010 0:4

50e minuut.
Bârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlea geeft de bal voor. Filantropol kopt de bal weg. Kustudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustudić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Crăcilă rent richting de bal. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol speelt de bal door. Ilionescu is nu in balbezit. Ilionescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Filantropol de bal. Filantropol probeert naar een medespeler te passen. Ilionescu is nu in balbezit. Ilionescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bârlea de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Filantropol zal de hoekschop nemen. Swissa heeft problemen om de bal te vangen. Kustudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustudić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filantropol met een snelle inworp. Daar is Ilionescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilionescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Boldescu passt de bal met de wreef. Căliman rent richting de bal. Căliman passt de bal zonder na te denken. Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Moraru probeert naar een medespeler te passen. Velican speelt de bal door. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu met een sublieme pass. Dabac heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - FC CRAIOVA MAXIMA 2010 1:4

81e minuut.
Klungelig pakt Swissa de bal. Swissa speelt de bal door. Filantropol rent richting de bal. Filantropol geeft een hoge lob. Kustudić maakt een snoekduik en kopt de bal. Moraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Velican passt de bal zonder na te denken. Lazarovici is nu in balbezit. Swissa rent richting de bal. Lazarovici is nu in balbezit. Lazarovici geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Regresul 64%, FC CRAIOVA MAXIMA 2010 36%.
FC Regresul - FC CRAIOVA MAXIMA 2010 1:4