Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER falticeni YNWA 1892
men Tactiek ynwa532
69% Balbezit 31%
17% Spel op eigen helft 83%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.4 gemiddelde waardering 16.6
outstanding Schieten unsatisfactory
average Passen weak
average Verdedigen hopeless


3e minuut.
Chindea rent richting de bal. Chindea geeft een hoge lob. Codrescu kopt de bal weg. Qədirov rent richting de bal. Qədirov schiet op doel. Voinescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Maniu kopt de bal weg. Daar is Potegea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bailescu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Maniu rent richting de bal. Bertarelli onderschept slim de pass. Bertarelli probeert naar een medespeler te passen. Qədirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qədirov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pielecha probeert naar een medespeler te passen. Dinu met een sublieme pass. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bailescu geeft de bal voor. Pielecha kopt de bal weg. Miron is nu in balbezit. Qədirov onderschept slim de pass. Qədirov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Voinescu trapt de bal weg van het doel. Potegea probeert de bal met de borst te controleren. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Pielecha onderschept slim de pass. Pielecha probeert naar een medespeler te passen. Bertarelli probeert naar een medespeler te passen. Gherase is nu in balbezit. Gherase haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Qədirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qədirov geeft een hoge lob. Maniu probeert de bal met de borst te controleren. Qədirov is nu in balbezit. Qədirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Voinescu met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Belea de bal. Potegea is nu in balbezit. Belea verovert de bal door een tackle van achteren. Belea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - YNWA 1892 1:0

32e minuut.
Pielecha probeert naar een medespeler te passen. Qədirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qədirov passt de bal zonder na te denken. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase schiet op doel. Voinescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Pielecha passt de bal in één keer door. Bertarelli speelt de bal door. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase draait met de bal, schiet en ... Voinescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - YNWA 1892 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 18%, YNWA 1892 82%.
INTER falticeni - YNWA 1892 2:0

50e minuut.
Gherase speelt de bal door. Qədirov is nu in balbezit. Croitoru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Croitoru krijgt een gele kaart. Qədirov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Qədirov kan niet meer verder spelen. Buleatã komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Klungelig pakt Pielecha de bal. Pielecha probeert naar een medespeler te passen. Buleatã rent richting de bal. Buleatã draait met de bal, schiet en ... Voinescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Voinescu met een harde bal richting middenveld. Lamka kopt de bal weg. Daar is Brezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buleatã rent richting de bal. Buleatã haalt uit met een fantastische trap. Voinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Gherase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherase haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - YNWA 1892 3:0

59e minuut.
Maniu probeert de bal aan de voet te houden. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase passt de bal zonder na te denken. Buleatã rent richting de bal. Buleatã schiet op doel. Voinescu bokst de bal weg.

67e minuut.
Daar is Miron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pielecha is nu in balbezit. Miron begaat een overtreding. Miron krijgt een gele kaart. Pielecha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lamka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gherase is nu in balbezit. Gherase schiet op doel. Voinescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - YNWA 1892 4:0

70e minuut.
Bertarelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Miron de bal. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - YNWA 1892 5:0

77e minuut.
Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielecha is nu in balbezit. Pielecha passt de bal zonder na te denken. Gherase rent richting de bal. Gherase draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - YNWA 1892 6:0

82e minuut.
Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã passt de bal met de wreef. Brezeanu is nu in balbezit. Gherase verovert de bal door een tackle van achteren. Gherase schiet op doel. Voinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Gherase is nu in balbezit. Belea rent richting de bal. Gherase is nu in balbezit. Belea is nu in balbezit. Belea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - YNWA 1892 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 17%, YNWA 1892 83%.
INTER falticeni - YNWA 1892 7:0