Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.015
  • Stadion: Leontina Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2265
Leontina CSM STEAUA RESITA
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Doeltrap. Nae trapt de bal weg van het doel. Dediu kopt de bal weg. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru draait met de bal, schiet en ... Nae probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Guşeilă passt de bal met de wreef. Milea probeert naar een medespeler te passen. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leontina - CSM STEAUA RESITA 1:0

19e minuut.
Bosinceanu passt de bal met de wreef. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină probeert naar een medespeler te passen. Filipoiu rent richting de bal. Filipoiu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Belea heeft problemen om de bal te vangen. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea rent richting de bal. Buzdugan verovert de bal door een tackle van achteren. Buzdugan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guşeilă. Guşeilă krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Doru passt de bal in één keer door. Dediu is nu in balbezit. Doru is nu in balbezit. Doru geeft een hoge lob. Buzdugan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leontina - CSM STEAUA RESITA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leontina 53%, CSM STEAUA RESITA 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leontina - CSM STEAUA RESITA 1:1

59e minuut.
Herghelegiu is nu in balbezit. Aldea verovert de bal door een tackle van achteren. Aldea geeft een hoge lob. Daar is Buzdugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Herghelegiu is nu in balbezit. Dediu onderschept slim de pass. Dediu speelt de bal door. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dediu geeft een hoge lob. Inworp. Guşeilă met een snelle inworp. Milea bereikt de bal nog maar net als eerste. Milea draait met de bal, schiet en ... Mândruleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Fernoaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şeitan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leontina 48%, CSM STEAUA RESITA 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leontina - CSM STEAUA RESITA 1:1