Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.015
  • Stadion: Limes Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3084
Limes Negruta Alba
Normal Tactiek pretext
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 48.5
poor Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Horovăţ geeft een hoge lob. Daar is Roman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urzică rent richting de bal. Urzică haalt uit met een fantastische trap. Gheorghiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limes - Negruta Alba 0:1

5e minuut.
Horovăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horovăţ probeert naar een medespeler te passen. Daar is Popovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popovici geeft de bal voor. Urzică maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rus verovert de bal door een tackle van achteren. Coroianu heeft problemen om de bal te vangen. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rus kopt de bal weg. Klungelig pakt Horovăţ de bal. Horovăţ passt de bal zonder na te denken. Popovici geeft een lange en hoge pass. Urzică maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Catalan passt de bal in één keer door. Neculau probeert naar een medespeler te passen. Luca is nu in balbezit. Gawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlicki draait met de bal, schiet en ... Gheorghiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Urzică onderschept slim de pass. Urzică passt de bal zonder na te denken. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Limes - Negruta Alba 0:2

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gheorghiu niet meer kan verder spelen. Geană komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Butulescu passt de bal in één keer door. Daar is Docan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neculau met een sublieme pass. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Neculau probeert naar een medespeler te passen. Gawlicki is nu in balbezit. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică is nu in balbezit. Urzică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Limes - Negruta Alba 0:3

21e minuut.
Neculau passt de bal zonder na te denken. Gawlicki probeert naar een medespeler te passen. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică haalt uit met een fantastische trap. Geană maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limes - Negruta Alba 0:4

22e minuut.
Roman geeft een lange en hoge pass. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ passt de bal in één keer door. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki schiet op doel. Geană verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Roman de bal. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Limes - Negruta Alba 0:5

24e minuut.
Gawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki is nu in balbezit. Urzică is nu in balbezit. Urzică haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Urzică geeft een lange en hoge pass. Gawlicki rent richting de bal. Luca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gawlicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gawlicki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Podgorean verovert de bal door een tackle van achteren. Coroianu onderschept slim de pass. Coroianu passt de bal met de wreef. Popovici is nu in balbezit. Popovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coroianu met de inworp. Horovăţ probeert naar een medespeler te passen. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki schiet op doel. Geană probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Coroianu probeert de bal met de borst te controleren. Horovăţ met een sublieme pass. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică draait met de bal, schiet en ... Geană werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limes - Negruta Alba 0:6

32e minuut.
Coroianu rent richting de bal. Gawlicki probeert naar een medespeler te passen. Luca probeert naar een medespeler te passen. Bordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Limes - Negruta Alba 0:7

34e minuut.
Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ geeft de bal voor. Otava rent richting de bal. Urzică verovert de bal door een tackle van achteren. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Neculau rent richting de bal. Neculau met een sublieme pass. Popovici geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Luca de bal onder controle te krijgen. Urzică krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Limes - Negruta Alba 0:8

44e minuut.
Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki geeft een lange en hoge pass. Butulescu kopt de bal weg. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limes 81%, Negruta Alba 19%.
Limes - Negruta Alba 0:8

52e minuut.
Horovăţ speelt de bal door. Daar is Urzică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urzică passt de bal met de wreef. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Horovăţ speelt de bal door. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan geeft de bal voor. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Gawlicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luca is nu in balbezit. Gawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlicki draait met de bal, schiet en ... Geană werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limes - Negruta Alba 0:9

62e minuut.
Coroianu geeft een hoge lob. Inworp. Horovăţ met een snelle inworp. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici geeft een hoge lob. Geană probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Urzică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bordea speelt de bal door. Luca rent richting de bal. Urzică onderschept slim de pass. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap. Geană kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urzică is nu in balbezit. Urzică schiet op doel. Geană werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Coroianu geeft de bal voor. Piţigoi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau geeft een lange en hoge pass. Urzică is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Limes - Negruta Alba 0:10

71e minuut.
Purăveţ geeft een lange en hoge pass. Neculau is nu in balbezit. Neculau passt de bal met de wreef. Daar is Gawlicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawlicki draait met de bal, schiet en ... Geană bokst de bal weg. Klungelig pakt Luca de bal. Urzică is nu in balbezit. Luca is nu in balbezit. Paal!

80e minuut.
Popovici probeert naar een medespeler te passen. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limes 71%, Negruta Alba 29%.
Limes - Negruta Alba 0:10