Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.015
  • Stadion: Minerul Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25692
C.S Minerul Lupeni Limes
Strong DBCA Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.4 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Yulzari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žofka bereikt de bal nog maar net als eerste. Žofka passt de bal in één keer door. Popielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Udrea verovert de bal door een tackle van achteren. Yulzari verovert de bal door een tackle van achteren. Yulzari speelt de bal door. Popielak rent richting de bal. Popielak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Luca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popielak rent richting de bal. Popielak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Belloc rent richting de bal. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Belloc zijn tegenspeler op de grond. Belloc krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Burzyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yulzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Yulzari met een sublieme pass. Popielak is nu in balbezit. Popielak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Liabes passt de bal zonder na te denken. Žofka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yulzari probeert naar een medespeler te passen. Popielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielak draait met de bal, schiet en ... Gheorghiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Popielak haalt uit met een fantastische trap. Luca verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Žofka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Belloc springt en kopt de bal. Paal! Gheorghiu probeert naar een medespeler te passen. Rus controleert de bal met de borst. Žofka is nu in balbezit. Žofka haalt uit met een fantastische trap. Gheorghiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Rus rent richting de bal. Žofka onderschept slim de pass. Žofka speelt de bal door. Popielak rent richting de bal. Popielak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Minerul Lupeni - Limes 1:0

27e minuut.
Belloc passt de bal met de wreef. Popielak is nu in balbezit. Luca rent richting de bal. Popielak onderschept slim de pass. Popielak haalt uit met een fantastische trap. Gheorghiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Minerul Lupeni - Limes 2:0

33e minuut.
Daar is Rus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žofka bereikt de bal nog maar net als eerste. Žofka probeert naar een medespeler te passen. Popielak is nu in balbezit. Popielak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Yulzari met een sublieme pass. Luca rent richting de bal. Popielak onderschept slim de pass. Popielak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Minerul Lupeni - Limes 3:0

39e minuut.
Liabes speelt de bal door. Yulzari rent richting de bal. Yulzari probeert naar een medespeler te passen. Popielak is nu in balbezit. Popielak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Belloc passt de bal met de wreef. Žofka bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielak rent richting de bal. Popielak draait met de bal, schiet en ... Gheorghiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Minerul Lupeni - Limes 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S Minerul Lupeni 22%, Limes 78%.
C.S Minerul Lupeni - Limes 4:0

52e minuut.
Qinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Liabes is nu in balbezit. Liabes met een sublieme pass. Popielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Žofka is nu in balbezit. Žofka passt de bal zonder na te denken. Luca rent richting de bal. Popielak verovert de bal door een tackle van achteren. Popielak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Udrea rent richting de bal. Belloc verovert de bal door een tackle van achteren. Belloc passt de bal zonder na te denken. Popielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Minerul Lupeni - Limes 5:0

64e minuut.
Popielak is nu in balbezit. Popielak draait met de bal, schiet en ... Roman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloc haalt uit met een fantastische trap. Gheorghiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Stefas rent richting de bal. Stefas geeft een lange en hoge pass. Rus heeft problemen om de bal te vangen. Žofka onderschept slim de pass. Žofka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Popielak passt de bal met de wreef. Yulzari rent richting de bal. Popielak rent richting de bal. Popielak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Luca de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Burzyk onderschept slim de pass. Burzyk probeert naar een medespeler te passen. Belloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S Minerul Lupeni - Limes 6:0

78e minuut.
Burzyk onderschept slim de pass. Burzyk geeft een lange en hoge pass. Popielak kopt de bal weg. Žofka bereikt de bal nog maar net als eerste. Žofka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Belloc passt de bal zonder na te denken. Cadíz heeft problemen om de bal te vangen. Cadíz geeft de bal voor. Popielak rent richting de bal. Popielak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S Minerul Lupeni 25%, Limes 75%.
C.S Minerul Lupeni - Limes 6:0