Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 21:23
  • Competitiewedstrijd: Liga V.016
  • Stadion: DBK ArenA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8235
Dinamo B.K. Ambroziana
535 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


7e minuut.
Becleanu rent richting de bal. Viitamaa onderschept slim de pass. Viitamaa speelt de bal door. Daar is Fryc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fryc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Schreuder met een snelle inworp. Zamieniecki speelt de bal door. Chaviota is nu in balbezit. Chaviota passt de bal in één keer door. Viitamaa geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Barosanu verovert de bal door een tackle van achteren. Fryc verovert de bal door een tackle van achteren. Zamieniecki rent richting de bal. Zamieniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Ambroziana 1:0

16e minuut.
Inworp. Schreuder met de inworp. Zăncescu rent richting de bal. Zamieniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Zamieniecki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Schreuder probeert naar een medespeler te passen. Neagoe rent richting de bal. Fryc verovert de bal door een tackle van achteren. Fryc haalt uit met een fantastische trap. Stroe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Ambroziana 2:0

19e minuut.
Neagu is nu in balbezit. Fryc onderschept slim de pass. Zicu rent richting de bal. Fryc verovert de bal door een tackle van achteren. Fryc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zăncescu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schreuder neemt de hoekschop. Fryc springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Chaviota rent richting de bal. Chaviota geeft een hoge lob. Zamieniecki is nu in balbezit. Zamieniecki geeft de bal voor. Barosanu heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Viitamaa geeft een hoge lob. Becleanu probeert de bal aan de voet te houden. Chaviota met een sublieme pass. Viitamaa is nu in balbezit. Viitamaa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chaviota is nu in balbezit. Chaviota passt de bal zonder na te denken. Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Ambroziana 3:0

30e minuut.
Viitamaa rent richting de bal. Viitamaa geeft een hoge lob. Fryc springt en kopt de bal. Zamieniecki rent richting de bal. Zamieniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Ambroziana 4:0

31e minuut.
Stroe trapt de bal weg van het doel. Inworp. Corga met de inworp. Schreuder is nu in balbezit. Schreuder geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zăncescu met een sublieme pass. Viitamaa rent richting de bal. Viitamaa passt de bal zonder na te denken. Zamieniecki is nu in balbezit. Zamieniecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Rădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreuder verovert de bal door een tackle van achteren. Schreuder passt de bal in één keer door. Zamieniecki is nu in balbezit. Zamieniecki draait met de bal, schiet en ... Stroe bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Ambroziana 5:0

36e minuut.
Chaviota passt de bal met de wreef. Schreuder probeert naar een medespeler te passen. Barosanu is nu in balbezit. Zamieniecki onderschept slim de pass. Zamieniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Ambroziana 6:0

44e minuut.
Viitamaa speelt de bal door. Fryc heeft problemen om de bal te vangen. Fryc passt de bal zonder na te denken. Zamieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamieniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 14%, Ambroziana 86%.
Dinamo B.K. - Ambroziana 6:0

50e minuut.
Schreuder verovert de bal door een tackle van achteren. Schreuder geeft de bal voor. Neagu is nu in balbezit. Fryc verovert de bal door een tackle van achteren. Fryc haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chaviota is nu in balbezit. Chaviota geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Ambroziana 7:0

56e minuut.
Laamers geeft een hoge lob. Zicu kopt de bal weg. Neagoe rent richting de bal. Fryc verovert de bal door een tackle van achteren. Fryc schiet op doel. Stroe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Schreuder is nu in balbezit. Schreuder geeft een hoge lob. Fryc rent richting de bal. Fryc haalt uit met een fantastische trap. Stroe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Viitamaa geeft de bal voor. Zamieniecki kopt de bal weg. Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Fryc verovert de bal door een tackle van achteren. Viitamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc geeft de bal voor. Zamieniecki heeft problemen om de bal te vangen. Zamieniecki draait met de bal, schiet en ... Stroe bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Stroe niet meer kan verder spelen. Găleşanu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Găleşanu niet meer kan verder spelen. Puştea komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Rădoiu geeft een hoge lob. Chaviota bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaviota passt de bal zonder na te denken. Zamieniecki rent richting de bal. Zamieniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Ambroziana 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 13%, Ambroziana 87%.
Dinamo B.K. - Ambroziana 8:0