Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Ambroziana FC lipova
5.2.1.2 se stie Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
35 gemiddelde waardering 20.9
good Schieten poor
weak Passen weak
average Verdedigen poor


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrin met een snelle inworp. Idoraş rent richting de bal. Idoraş geeft een hoge lob. Căpăţână springt en kopt de bal. Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Câmpeanu geeft de bal voor. Daar is Ovidiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grădean is nu in balbezit. Grădean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - FC lipova 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Grădean de bal. Ignatescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ignatescu met een sublieme pass. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Grădean is nu in balbezit. Idoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Idoraş passt de bal met de wreef. Dobrin is nu in balbezit. Dobrin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lazarovici trapt de bal weg. Bercea kopt de bal weg. Negoescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bercea probeert naar een medespeler te passen. Dobrin is nu in balbezit. Dobrin passt de bal in één keer door. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Vulpeş onderschept slim de pass. Vulpeş geeft een hoge lob. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Spânu rent richting de bal. Spânu geeft een hoge lob. Daar is Idoraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idoraş geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Ovidiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Istvan de bal. Comaniciu is nu in balbezit. Istvan onderschept slim de pass. Istvan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Ambroziana - FC lipova 1:1

32e minuut.
Grădean probeert naar een medespeler te passen. Năsosu heeft problemen om de bal te vangen. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - FC lipova 2:1

35e minuut.
Dobrin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş geeft een hoge lob. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - FC lipova 3:1

39e minuut.
Idoraş onderschept slim de pass. Idoraş passt de bal zonder na te denken. Dobrin met een sublieme pass. Istvan rent richting de bal. Istvan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - FC lipova 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Ambroziana 35%, FC lipova 65%.
Inter Ambroziana - FC lipova 4:1

46e minuut.
Dobrin met de inworp. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş speelt de bal door. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - FC lipova 5:1

48e minuut.
Idoraş onderschept slim de pass. Idoraş geeft een hoge lob. Dobrin probeert naar een medespeler te passen. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână schiet op doel. Paal! Spânu probeert naar een medespeler te passen. Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moşneguţu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ţigănaş verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarovici rent richting de bal. Lazarovici speelt de bal door. Dobrin is nu in balbezit. Dobrin geeft een lange en hoge pass. Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - FC lipova 6:1

69e minuut.
Inworp. Dobrin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână onderschept slim de pass. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Moşneguţu controleert de bal met de borst. Moşneguţu geeft een hoge lob. Spânu kopt de bal weg. Căpăţână probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeş verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpeş geeft de bal voor. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Ambroziana 36%, FC lipova 64%.
Inter Ambroziana - FC lipova 6:1