Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Huricane Sportul Onești
451 Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 22.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică onderschept slim de pass. Lică speelt de bal door. Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vişinescu probeert naar een medespeler te passen. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Năstase is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chindea neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huricane - Sportul Onești 0:1

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Frunză de bal onder controle te krijgen. Zamfirescu speelt de bal door. Năstase is nu in balbezit. Năstase schiet op doel. Paal! Muscă probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huricane - Sportul Onești 0:2

32e minuut.
Şerban passt de bal in één keer door. Lefter is nu in balbezit. Ilovici begaat een overtreding. Lefter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Folea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nicoliţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Klungelig pakt Chindea de bal. Folea is nu in balbezit. Folea geeft een lange en hoge pass. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pitu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lefter de bal onder controle te krijgen. Folea probeert naar een medespeler te passen. Pitu rent richting de bal. Pitu geeft een hoge lob. Nicoliţă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Huricane 52%, Sportul Onești 48%.
FC Huricane - Sportul Onești 0:2

47e minuut.
Năstase speelt de bal door. Daar is Chindea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstase is nu in balbezit. Năstase draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bitang de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huricane - Sportul Onești 0:3

54e minuut.
Vişinescu met de inworp. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silion krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Lică verovert de bal door een tackle van achteren. Lică passt de bal zonder na te denken. Torje rent richting de bal. Torje schiet op doel. Nicoliţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Huricane 53%, Sportul Onești 47%.
FC Huricane - Sportul Onești 0:3