Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNATHLETIC NAPOCA Lukiandrii
532 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
average Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guţu neemt de hoekschop. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Baltariu rent richting de bal. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi probeert naar een medespeler te passen. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UNATHLETIC NAPOCA - Lukiandrii 1:0

6e minuut.
Tănăsoaica geeft een lange en hoge pass. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu schiet op doel. Nicolae probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nedelescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UNATHLETIC NAPOCA - Lukiandrii 1:1

12e minuut.
Horvat passt de bal met de wreef. Aiftincăi met een sublieme pass. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cardei de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNATHLETIC NAPOCA 51%, Lukiandrii 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UNATHLETIC NAPOCA - Lukiandrii 1:1

65e minuut.
Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu geeft een hoge lob. Puchici kopt de bal weg. Tănăsoaica is nu in balbezit. Tănăsoaica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNATHLETIC NAPOCA 26%, Lukiandrii 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UNATHLETIC NAPOCA - Lukiandrii 1:1