Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U. Craiova CS Red Team 76
451 Tactiek red 2
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.6 gemiddelde waardering 45.7
poor Schieten excellent
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Filipoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Botezatu rent richting de bal. Argarate begaat een overtreding. Argarate krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Benassi de bal. Benassi speelt de bal door. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Red Team 76 0:1

5e minuut.
Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă geeft een hoge lob. Kalezić rent richting de bal. Kalezić geeft een lange en hoge pass. Połubiński krijgt zijn hoofd ertegen. Gorun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gorun probeert naar een medespeler te passen. Pietrek kopt de bal weg. Klungelig pakt Pinter de bal. Połubiński rent richting de bal. Połubiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Argarate verovert de bal door een tackle van achteren. Argarate passt de bal zonder na te denken. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pinter is nu in balbezit. Połubiński onderschept slim de pass. Bălan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Połubiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Połubiński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Red Team 76 0:2

18e minuut.
Bălan is nu in balbezit. Połubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Red Team 76 0:3

26e minuut.
Sopârlă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalezić rent richting de bal. Kalezić speelt de bal door. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu passt de bal zonder na te denken. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă geeft een hoge lob. Połubiński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hoo probeert naar een medespeler te passen. Kalezić heeft problemen om de bal te vangen. Kalezić probeert naar een medespeler te passen. Połubiński heeft problemen om de bal te vangen. Połubiński draait met de bal, schiet en ... Gorun bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Red Team 76 0:4

34e minuut.
Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić verovert de bal door een tackle van achteren. Kalezić passt de bal met de wreef. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Red Team 76 0:5

37e minuut.
Argarate rent richting de bal. Bălan is nu in balbezit. Argarate onderschept slim de pass. Połubiński heeft problemen om de bal te vangen. Połubiński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński rent richting de bal. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić haalt uit met een fantastische trap. Dandu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dandu rent richting de bal. Dandu geeft de bal voor. Unidos kopt de bal weg. Benassi geeft een hoge lob. Gorun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kalezić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Red Team 76 0:6

45e minuut.
Sopârlă kopt de bal weg. Połubiński rent richting de bal. Pinter begaat een overtreding. Pinter krijgt een gele kaart. Połubiński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Połubiński kan niet meer verder spelen. López Ramos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U. Craiova CS 76%, Red Team 76 24%.
U. Craiova CS - Red Team 76 0:6

48e minuut.
Bălan rent richting de bal. López Ramos onderschept slim de pass. Pietrek speelt de bal door. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić draait met de bal, schiet en ... Gorun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Red Team 76 0:7

49e minuut.
Gociu probeert naar een medespeler te passen. Roşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Red Team 76 0:8

51e minuut.
Botezatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi onderschept slim de pass. Benassi met een sublieme pass. Kalezić rent richting de bal. Kalezić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Klungelig pakt Pietrek de bal. Pietrek geeft een hoge lob. López Ramos kopt de bal weg. Pietrek heeft problemen om de bal te vangen. Pietrek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pinter geeft een hoge lob. Inworp. Sayyar met een snelle inworp. Benassi is nu in balbezit. Benassi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Ignatescu met de inworp. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek onderschept slim de pass. Pietrek geeft een hoge lob. López Ramos maakt een snoekduik en kopt de bal. Gorun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pietrek verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dandu de bal. López Ramos rent richting de bal. López Ramos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Red Team 76 0:9

62e minuut.
Dandu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benassi met een snelle inworp. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos geeft de bal voor. Gorun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalezić rent richting de bal. Kalezić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Red Team 76 0:10

66e minuut.
Benassi rent richting de bal. Filipoiu probeert naar een medespeler te passen. Pietrek speelt de bal door. Daar is Kalezić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalezić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Red Team 76 0:11

69e minuut.
Doeltrap. Gorun trapt de bal weg. Pietrek kopt de bal weg. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sopârlă verovert de bal door een tackle van achteren. Sopârlă met een sublieme pass. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić schiet op doel. Gorun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Red Team 76 0:12

78e minuut.
Bălan rent richting de bal. Sopârlă verovert de bal door een tackle van achteren. Sopârlă probeert naar een medespeler te passen. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter geeft een lange en hoge pass. Sopârlă met een sublieme pass. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Red Team 76 0:13

80e minuut.
Roşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Kalezić rent richting de bal. Bălan is nu in balbezit. Kalezić onderschept slim de pass. Kalezić haalt uit met een fantastische trap. Gorun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

84e minuut.
Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek geeft een hoge lob. Kalezić kopt de bal weg. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Red Team 76 0:14

85e minuut.
Klungelig pakt Roşoiu de bal. López Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrek is nu in balbezit. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sopârlă met de inworp. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek geeft de bal voor. Klungelig pakt López Ramos de bal. López Ramos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U. Craiova CS - Red Team 76 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U. Craiova CS 87%, Red Team 76 13%.
U. Craiova CS - Red Team 76 0:15