Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pompierul 69 Simplu
abc Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 19.1
hopeless Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


30e minuut.
Kornas is nu in balbezit. Neguţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Neguţescu passt de bal zonder na te denken. Ene is nu in balbezit. Ene haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pompierul 69 - Simplu 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pompierul 69 56%, Simplu 44%.
Pompierul 69 - Simplu 0:1

53e minuut.
Daar is Velcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu is nu in balbezit. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ... Codrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pompierul 69 - Simplu 1:1

69e minuut.
Gică is nu in balbezit. Gică geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kornas met een snelle inworp. Cârstea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ţirtea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

82e minuut.
Lazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták rent richting de bal. Lazăr onderschept slim de pass. Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap. Codrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Hüralp is nu in balbezit. Lazăr verovert de bal door een tackle van achteren. Lazăr geeft een lange en hoge pass. Boeru is nu in balbezit. Boeru geeft een lange en hoge pass. Ritsonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Neguţescu onderschept slim de pass. Neguţescu probeert naar een medespeler te passen. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu is nu in balbezit. Vişinoiu geeft een hoge lob. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pompierul 69 50%, Simplu 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pompierul 69 - Simplu 1:1