Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:11
  • Competitiewedstrijd: Liga V.027
  • Stadion: Baciu Fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1802
Baciu Fc Sepsy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Klungelig pakt Ţonea de bal. Beclea rent richting de bal. Ţonea is nu in balbezit. Ţonea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baciu Fc - Sepsy 0:1

10e minuut.
Doeltrap. Paganel trapt de bal weg. Păltânea kopt de bal weg. Klungelig pakt Pintilii de bal. Pintilii probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baciu Fc - Sepsy 1:1

12e minuut.
Căpraru geeft een hoge lob. Ploaie kopt de bal weg. Mitroiu is nu in balbezit. Beclea rent richting de bal. Beclea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Puchici geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghinea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Beclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beclea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mărgăritescu kopt de bal weg. Puchici bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Puchici de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Klungelig pakt Murdzak de bal. Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak begaat een overtreding. Păltânea raakt geblesseerd tijdens het duel. Mergiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baciu Fc 65%, Sepsy 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baciu Fc - Sepsy 1:1

81e minuut.
Beclea rent richting de bal. Beclea met een sublieme pass. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţonea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţonea draait met de bal, schiet en ... Paganel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ţonea rent richting de bal. Ţonea draait met de bal, schiet en ... Paganel bokst de bal weg. Mergiu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Baciu Fc - Sepsy 1:2

89e minuut.
Ploaie rent richting de bal. Tătăran verovert de bal door een tackle van achteren. Tătăran probeert naar een medespeler te passen. Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baciu Fc 58%, Sepsy 42%.
Baciu Fc - Sepsy 1:2