Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palermo Bucuresti K @ # 7 !_! 4
Normal Tactiek whisky
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
17.8 gemiddelde waardering 28.9
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Comaniciu passt de bal zonder na te denken. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae rent richting de bal. Tascău onderschept slim de pass. Tascău schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Padureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padureanu geeft de bal voor. Rovine is nu in balbezit. Rovine draait met de bal, schiet en ... Piruşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palermo Bucuresti - K @ # 7 !_! 4 0:1

15e minuut.
Daar is Comaniciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comaniciu geeft een lange en hoge pass. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine schiet op doel. Piruşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palermo Bucuresti - K @ # 7 !_! 4 0:2

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Apostolescu de bal onder controle te krijgen. Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu met een sublieme pass. Rovine rent richting de bal. Rovine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zaharia kopt de bal weg. Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu geeft de bal voor. Rovine is nu in balbezit. Rovine draait met de bal, schiet en ... Piruşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tascău is nu in balbezit. Tascău schiet op doel. Piruşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palermo Bucuresti - K @ # 7 !_! 4 0:3

21e minuut.
Daar is Apostolescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostolescu probeert naar een medespeler te passen. Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirică geeft een lange en hoge pass. Rovine is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palermo Bucuresti - K @ # 7 !_! 4 0:4

22e minuut.
Padureanu onderschept slim de pass. Padureanu geeft de bal voor. Bălan kan de bal niet met de borst controleren. Rovine rent richting de bal. Rovine schiet op doel. Piruşca bokst de bal weg.

32e minuut.
Morariu met een sublieme pass. Varlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu verovert de bal door een tackle van achteren. Morariu geeft een lange en hoge pass. Rovine maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Mirică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirică geeft een hoge lob. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palermo Bucuresti - K @ # 7 !_! 4 0:5

42e minuut.
Târşitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu met een sublieme pass. Tascău is nu in balbezit. Tascău draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Padureanu de bal. Padureanu geeft een lange en hoge pass. Rovine rent richting de bal. Rovine draait met de bal, schiet en ... Piruşca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palermo Bucuresti 72%, K @ # 7 !_! 4 28%.
FC Palermo Bucuresti - K @ # 7 !_! 4 0:5

48e minuut.
Bălan rent richting de bal. Bălan geeft de bal voor. Inworp. Mirică met een snelle inworp. Tascău geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Comaniciu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rovine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălan rent richting de bal. Tascău verovert de bal door een tackle van achteren. Tascău draait met de bal, schiet en ... Piruşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palermo Bucuresti - K @ # 7 !_! 4 0:6

64e minuut.
Rovine is nu in balbezit. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine begaat een overtreding. Rovine krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Inworp. Padureanu met een snelle inworp. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu geeft een hoge lob. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mirică geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piruşca bokst de bal weg.

69e minuut.
Mihalcea geeft een lange en hoge pass. Morariu is nu in balbezit. Morariu passt de bal in één keer door. Rovine rent richting de bal. Rovine schiet op doel. Piruşca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tascău is nu in balbezit. Tascău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palermo Bucuresti - K @ # 7 !_! 4 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palermo Bucuresti 73%, K @ # 7 !_! 4 27%.
FC Palermo Bucuresti - K @ # 7 !_! 4 0:7