Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KafkasSpor Yenipazar FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Erdemir rent richting de bal. Akköprü onderschept slim de pass. Akköprü speelt de bal door. Uşaklılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Uşaklılar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Erdemir onderschept slim de pass. Erdemir passt de bal zonder na te denken. Uçmaz rent richting de bal. Giray bereikt de bal nog maar net als eerste. Giray schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Tunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Giray bereikt de bal nog maar net als eerste. Giray passt de bal met de wreef. Uçmaz is nu in balbezit. Uçmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kankardeş rent richting de bal. Kankardeş geeft de bal voor. Uçmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giray is nu in balbezit. Giray haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Devrim bereikt de bal nog maar net als eerste. Giray verovert de bal door een tackle van achteren. Erdemir is nu in balbezit. Giray rent richting de bal. Giray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Akköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemir is nu in balbezit. Akköprü onderschept slim de pass. Akköprü draait met de bal, schiet en ... Teksoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KafkasSpor 33%, Yenipazar FC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KafkasSpor - Yenipazar FC 0:0

52e minuut.
Demirbüker is nu in balbezit. Hacıekrem is nu in balbezit. Hacıekrem geeft een hoge lob. Akköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköprü schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Erdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemir geeft de bal voor. Zıbar probeert naar een medespeler te passen. Uçmaz is nu in balbezit. Uçmaz schiet op doel. Tezalmaz bokst de bal weg.

59e minuut.
Hacıekrem is nu in balbezit. Hacıekrem geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hiçkorkmaz de bal. Uşaklılar rent richting de bal. Uşaklılar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Teksoy met een harde bal richting middenveld. Daar is Kankardeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peynirci rent richting de bal. Peynirci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KafkasSpor - Yenipazar FC 0:1

77e minuut.
Giray is nu in balbezit. Giray passt de bal met de wreef. Erdemir rent richting de bal. Erdemir schiet op doel. Tezalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KafkasSpor - Yenipazar FC 1:1

79e minuut.
Peynirci geeft een hoge lob. Pekşeker kopt de bal weg. Sarıçam rent richting de bal. Uşaklılar verovert de bal door een tackle van achteren. Uşaklılar schiet op doel. Teksoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Peynirci geeft een hoge lob. Kankardeş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erdemir is nu in balbezit. Akköprü verovert de bal door een tackle van achteren. Akköprü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KafkasSpor 47%, Yenipazar FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KafkasSpor - Yenipazar FC 1:1