Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceylan fcnoisy
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Altunapa passt de bal zonder na te denken. Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav speelt de bal door. Bolatlı is nu in balbezit. Bolatlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tıpırdamaz met de inworp. Gençoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bolatlı rent richting de bal. Gençoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gençoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gençoğlu onderschept slim de pass. Gençoğlu passt de bal in één keer door. Tıpırdamaz is nu in balbezit. Tıpırdamaz schiet op doel. Erdemoğlu kopt de bal weg. Sepetçioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Gürdal onderschept slim de pass. Gürdal geeft de bal voor. Daar is Ordu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dümbüllü is nu in balbezit. Dümbüllü haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Tıpırdamaz rent richting de bal. Tıpırdamaz geeft een lange en hoge pass. Daar is Manav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çallı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tıpırdamaz geeft de bal voor. Gençoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Tıpırdamaz geeft de bal voor. Çallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çallı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Erdemoğlu trapt de bal weg van het doel. Türkşen rent richting de bal. Altunapa begaat een overtreding. Altunapa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceylan 64%, fcnoisy 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ceylan - fcnoisy 0:0

48e minuut.
Hacıekrem verovert de bal door een tackle van achteren. Hacıekrem geeft een hoge lob. Ordu is nu in balbezit. Dümbüllü onderschept slim de pass. Dümbüllü schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Sepetçioğlu trapt de bal weg. Gürdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürdal met een sublieme pass. Dümbüllü rent richting de bal. Dümbüllü schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Manav verovert de bal door een tackle van achteren. Manav geeft een hoge lob. Türkşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkşen geeft een hoge lob. Erdemoğlu kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Manav geeft een lange en hoge pass. Bolatlı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eldeviren. Eldeviren krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Gençoğlu met een sublieme pass. Dümbüllü rent richting de bal. Dümbüllü passt de bal zonder na te denken. Çallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çallı draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Benli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sakıba met de inworp. Bolatlı kan de bal niet met de borst controleren. Bolatlı geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Erdemoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Erdemoğlu geeft de bal voor. Daar is Benli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakıba rent richting de bal. Sakıba schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Benli geeft een hoge lob. Çallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çallı raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Çallı kan niet meer verder spelen. Sunal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceylan 50%, fcnoisy 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ceylan - fcnoisy 0:0