Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NOHUT FC fcnoisy
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gürdal passt de bal in één keer door. Enginer rent richting de bal. Enginer passt de bal met de wreef. Kuzeyli rent richting de bal. Kuzeyli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Türkşen met een snelle inworp. Gençoğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güneylioğlu. Gençoğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

9e minuut.
Eldeviren is nu in balbezit. Saimbeyli onderschept slim de pass. Saimbeyli met een sublieme pass. Kuzeyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzeyli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Enginer passt de bal met de wreef. Eldeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzeyli verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzeyli schiet op doel. Kilim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - fcnoisy 1:0

15e minuut.
Eldeviren kopt de bal weg. Kuzeyli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gençoğlu. Kuzeyli raakt geblesseerd tijdens het duel. Bileciklioğlu komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Eldeviren rent richting de bal. Kuzeyli is nu in balbezit. Kuzeyli passt de bal zonder na te denken. Saimbeyli rent richting de bal. Saimbeyli draait met de bal, schiet en ... Kilim bokst de bal weg.

29e minuut.
Enginer passt de bal zonder na te denken. Eldeviren met een sublieme pass. Kuzeyli heeft problemen om de bal te vangen. Saimbeyli is nu in balbezit. Saimbeyli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - fcnoisy 2:0

44e minuut.
Kuzeyli is nu in balbezit. Kuzeyli met een sublieme pass. Saimbeyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Saimbeyli haalt uit met een fantastische trap. Kilim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NOHUT FC - fcnoisy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOHUT FC 45%, fcnoisy 55%.
NOHUT FC - fcnoisy 3:0

64e minuut.
İlkeren is nu in balbezit. Dümbüllü rent richting de bal. İlkeren maakt een afschuwelijke overtreding. Dümbüllü wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dümbüllü kan niet meer verder spelen. Sunal komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Benli geeft de bal voor. Inworp. Burkay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kuzeyli de bal. Kuzeyli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Çallı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güneylioğlu. Çallı raakt geblesseerd tijdens het duel. Eldeviren zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sunal krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOHUT FC 41%, fcnoisy 59%.
NOHUT FC - fcnoisy 3:0