Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IMF FC İstanbul Uniteds
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Canfeda probeert naar een medespeler te passen. Akyol met een sublieme pass. Tatlıparmak is nu in balbezit. Tatlıparmak haalt uit met een fantastische trap. Kurtuluş probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IMF FC - İstanbul Uniteds 0:1

18e minuut.
Basmacı is nu in balbezit. Özkara onderschept slim de pass. Özkara passt de bal met de wreef. Uşaklı is nu in balbezit. Uşaklı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ağatürk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soydaş komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Inworp. Tokay met een snelle inworp. Teneke is nu in balbezit. Erdem verovert de bal door een tackle van achteren. Erdem geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IMF FC - İstanbul Uniteds 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IMF FC 50%, İstanbul Uniteds 50%.
IMF FC - İstanbul Uniteds 0:2

62e minuut.
Işınsu probeert naar een medespeler te passen. Teneke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soydaş. Soydaş krijgt een gele kaart. Teneke raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Polateli rent richting de bal. Polateli met een sublieme pass. Teneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıparmak onderschept slim de pass. Tatlıparmak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IMF FC - İstanbul Uniteds 0:3

71e minuut.
Teneke is nu in balbezit. Erdem verovert de bal door een tackle van achteren. Erdem passt de bal met de wreef. Tatlıparmak rent richting de bal. Tatlıparmak schiet op doel. Eder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Daar is Teneke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokay is nu in balbezit. Tokay passt de bal met de wreef. Tatlıparmak rent richting de bal. Tatlıparmak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Soydaş passt de bal met de wreef. Şimşirci is nu in balbezit. Şimşirci geeft de bal voor. Tatlıparmak is nu in balbezit. Tatlıparmak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IMF FC - İstanbul Uniteds 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IMF FC 57%, İstanbul Uniteds 43%.
IMF FC - İstanbul Uniteds 0:4