Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray3463 Aybastı SK
Normal Tactiek DEFANS
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
24.2 gemiddelde waardering 36
weak Schieten average
poor Passen solid
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Tofiqli probeert naar een medespeler te passen. İltan rent richting de bal. Cansoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İltan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tofiqli wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray3463 - Aybastı SK 0:1

17e minuut.
Kafkaslıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tofiqli onderschept slim de pass. Tofiqli speelt de bal door. Caravati kan de bal niet met de borst controleren. Caravati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray3463 - Aybastı SK 0:2

30e minuut.
Szakály passt de bal met de wreef. Harding rent richting de bal. Harding passt de bal in één keer door. Caravati bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kafkaslıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tofiqli rent richting de bal. Tofiqli passt de bal met de wreef. Caravati bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray3463 62%, Aybastı SK 38%.
Galatasaray3463 - Aybastı SK 0:2

51e minuut.
Kafkaslıoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bulgurcuoğlu komt het veld opgelopen. Uraz met een snelle inworp. İltan is nu in balbezit. İltan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Vornicu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szakály bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakály passt de bal zonder na te denken. İltan is nu in balbezit. İltan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Szakály geeft de bal voor. Mardin heeft problemen om de bal te vangen. İltan is nu in balbezit. İltan draait met de bal, schiet en ... Özat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray3463 - Aybastı SK 0:3

65e minuut.
Vornicu geeft een lange en hoge pass. Mardin heeft problemen om de bal te vangen. Caravati bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravati haalt uit met een fantastische trap. Özat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray3463 - Aybastı SK 0:4

74e minuut.
Bulgurcuoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szakály bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakály passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Caravati de bal. Caravati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mardin heeft problemen om de bal te vangen. Özat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. İltan rent richting de bal. İltan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray3463 - Aybastı SK 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray3463 68%, Aybastı SK 32%.
Galatasaray3463 - Aybastı SK 0:5