Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kırklareli39 Göktaş sk
Defend Tactiek sontaktık
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 42.2
average Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Özatalay probeert naar een medespeler te passen. Üstünkar heeft problemen om de bal te vangen. Üstünkar met een sublieme pass. Devrimci is nu in balbezit. Devrimci geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Birsel trapt de bal weg. Özatalay kopt de bal weg. Klungelig pakt Kocabaş de bal. Haisen is nu in balbezit. Haisen draait met de bal, schiet en ... Kuterman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belik bereikt de bal nog maar net als eerste. Belik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:1

7e minuut.
Yemyeşil passt de bal in één keer door. Birsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Birsel geeft de bal voor. Daar is Haisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:2

13e minuut.
İlkadım met een sublieme pass. Daar is Zarifer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:3

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kuterman niet meer kan verder spelen. Boğazlı komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Arsuz rent richting de bal. Devrimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimci geeft een hoge lob. Belik rent richting de bal. Belik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:4

16e minuut.
Arsuz met een sublieme pass. Devrimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimci geeft een hoge lob. Haisen springt en kopt de bal. Boğazlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Devrimci is nu in balbezit. Devrimci geeft een lange en hoge pass. Haisen rent richting de bal. Haisen schiet op doel. Boğazlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:5

20e minuut.
Üstünkar kan de bal niet met de borst controleren. Üstünkar speelt de bal door. Arsuz heeft problemen om de bal te vangen. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:6

24e minuut.
Sirmen passt de bal met de wreef. Özatalay is nu in balbezit. Özatalay passt de bal in één keer door. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:7

25e minuut.
Zarifer rent richting de bal. Zarifer speelt de bal door. Daar is Kocabaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haisen is nu in balbezit. Haisen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zarifer met een sublieme pass. Özatalay rent richting de bal. Özatalay met een sublieme pass. Haisen heeft problemen om de bal te vangen. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:8

28e minuut.
Özatalay verovert de bal door een tackle van achteren. Özatalay speelt de bal door. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar geeft een hoge lob. Haisen maakt een snoekduik en kopt de bal. Boğazlı bokst de bal weg. Birsel heeft problemen om de bal te vangen. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Özatalay probeert de bal aan de voet te houden. Arsuz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zarifer de bal. Haisen rent richting de bal. Haisen haalt uit met een fantastische trap. Boğazlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Devrimci kopt de bal weg. Arsuz heeft problemen om de bal te vangen. Ayıboğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen verovert de bal door een tackle van achteren. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:9

34e minuut.
Devrimci geeft de bal voor. Poggio kopt de bal weg. Özatalay met een sublieme pass. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Boğazlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Zarifer is nu in balbezit. Soyuer verovert de bal door een tackle van achteren. Soyuer passt de bal zonder na te denken. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Birsel rent richting de bal. Haisen verovert de bal door een tackle van achteren. Haisen haalt uit met een fantastische trap. Boğazlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Devrimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimci draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ayıboğan de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Belik neemt de hoekschop. Boğazlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:10

43e minuut.
Haisen is nu in balbezit. Devrimci rent richting de bal. Devrimci speelt de bal door. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belik is nu in balbezit. Belik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kırklareli39 87%, Göktaş sk 13%.
kırklareli39 - Göktaş sk 0:11

46e minuut.
Devrimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimci passt de bal zonder na te denken. Haisen rent richting de bal. Haisen schiet op doel. Kocabaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:12

49e minuut.
Soyuer met een sublieme pass. Devrimci is nu in balbezit. Devrimci geeft een hoge lob. Haisen is nu in balbezit. Haisen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Soyuer verovert de bal door een tackle van achteren. Soyuer speelt de bal door. Özatalay probeert naar een medespeler te passen. Haisen is nu in balbezit. Haisen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Boğazlı trapt de bal weg. Özatalay speelt de bal door. Haisen probeert de bal met de borst te controleren. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Özatalay passt de bal in één keer door. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kocabaş de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:13

56e minuut.
Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar geeft een lange en hoge pass. Haisen rent richting de bal. Haisen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Boğazlı speelt de bal door. Özatalay is nu in balbezit. Özatalay geeft een lange en hoge pass. Haisen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:14

72e minuut.
Üstünkar probeert naar een medespeler te passen. Yemyeşil rent richting de bal. Soyuer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soyuer krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Üstünkar verovert de bal door een tackle van achteren. Üstünkar geeft de bal voor. Belik kopt de bal weg. Haisen is nu in balbezit. Haisen draait met de bal, schiet en ... Boğazlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:15

77e minuut.
Soyuer probeert naar een medespeler te passen. Özatalay rent richting de bal. Özatalay geeft de bal voor. Haisen is nu in balbezit. Haisen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:16

79e minuut.
Birsel kopt de bal weg. Özatalay rent richting de bal. Özatalay passt de bal in één keer door. Daar is Haisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:17

80e minuut.
Yemyeşil passt de bal in één keer door. İlkadım heeft problemen om de bal te vangen. Zarifer bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen onderschept slim de pass. Haisen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Üstünkar verovert de bal door een tackle van achteren. Üstünkar met een sublieme pass. Kocabaş is nu in balbezit. Haisen verovert de bal door een tackle van achteren. Haisen schiet op doel. Boğazlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Özatalay rent richting de bal. Özatalay geeft de bal voor. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen draait met de bal, schiet en ... Boğazlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kırklareli39 - Göktaş sk 0:18

88e minuut.
Boğazlı trapt de bal weg. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar passt de bal met de wreef. Haisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kırklareli39 86%, Göktaş sk 14%.
kırklareli39 - Göktaş sk 0:18