Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İMRANLI khanctor fc
352 taktik Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 22.9
good Schieten average
poor Passen weak
average Verdedigen poor


8e minuut.
Celion passt de bal met de wreef. Chesnokov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesnokov passt de bal met de wreef. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Achinelli is nu in balbezit. Achinelli probeert naar een medespeler te passen. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano draait met de bal, schiet en ... Belkıran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - khanctor fc 1:0

14e minuut.
Daar is Punga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chesnokov rent richting de bal. Chesnokov probeert naar een medespeler te passen. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Birikimci heeft problemen om de bal te vangen. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu met een sublieme pass. Bejarano rent richting de bal. Bejarano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Celion geeft een hoge lob. Achinelli kopt de bal weg. Birikimci heeft problemen om de bal te vangen. Bejarano rent richting de bal. Bejarano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Chesnokov is nu in balbezit. Chesnokov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bejarano de bal. Bejarano haalt uit met een fantastische trap. Belkıran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - khanctor fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İMRANLI 37%, khanctor fc 63%.
İMRANLI - khanctor fc 2:0

58e minuut.
Bejarano is nu in balbezit. Bejarano passt de bal met de wreef. Daar is Çermik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achinelli is nu in balbezit. Achinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - khanctor fc 3:0

64e minuut.
Celion rent richting de bal. Kördüğüm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Celion is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rychłowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bejarano maakt een snoekduik en kopt de bal. Belkıran probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - khanctor fc 4:0

69e minuut.
Erbakır kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chesnokov de bal onder controle te krijgen. Chesnokov passt de bal in één keer door. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano schiet op doel. Belkıran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Rychłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rychłowski geeft een hoge lob. Daar is Birikimci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychłowski rent richting de bal. Rychłowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano schiet op doel. De bal raakt de paal. Belkıran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Erbakır rent richting de bal. Bejarano verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - khanctor fc 5:0

74e minuut.
Celion speelt de bal door. Rychłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychłowski passt de bal met de wreef. Achinelli is nu in balbezit. Achinelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İMRANLI 27%, khanctor fc 73%.
İMRANLI - khanctor fc 5:0