Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeni Tekirdağspor B.B ERZURUMSPOR
Normal Tactiek 3.LİG
44% Balbezit 56%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 61
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
17.5 gemiddelde waardering 51.3
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


6e minuut.
Doeltrap. Sütlü trapt de bal weg. Farmakopoulos kopt de bal weg. Klungelig pakt Gniazdowski de bal. Gniazdowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bingöllüoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Farmakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmakopoulos passt de bal in één keer door. Gniazdowski heeft problemen om de bal te vangen. Gniazdowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawud schiet op doel. Burdurlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Villalobos kopt de bal weg. Dávalos is nu in balbezit. Düzceliler rent richting de bal. Dávalos onderschept slim de pass. Dávalos geeft een lange en hoge pass. Burdurlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawud draait met de bal, schiet en ... Sütlü probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:1

9e minuut.
Sağlamsoy probeert naar een medespeler te passen. Afyonkarahisarlı heeft problemen om de bal te vangen. Gniazdowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dawud is nu in balbezit. Dawud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:2

13e minuut.
Dawud kopt de bal weg. Farmakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmakopoulos passt de bal in één keer door. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Coma onderschept slim de pass. Coma geeft een lange en hoge pass. Gniazdowski kopt de bal weg. Dawud heeft problemen om de bal te vangen. Dawud schiet op doel. Burdurlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:3

16e minuut.
Farmakopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wewiórski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gniazdowski de bal. Gniazdowski draait met de bal, schiet en ... Burdurlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:4

18e minuut.
Coma passt de bal in één keer door. Daar is Villalobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Gniazdowski is nu in balbezit. Gniazdowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:5

19e minuut.
Farmakopoulos passt de bal zonder na te denken. Jakubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczyk speelt de bal door. Gniazdowski is nu in balbezit. Gniazdowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Burdurlu met een harde bal richting middenveld. Farmakopoulos kopt de bal weg. Gniazdowski kan de bal niet met de borst controleren. Gniazdowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:6

23e minuut.
Rebuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebuzzi geeft een hoge lob. Farmakopoulos speelt de bal door. Klungelig pakt Gniazdowski de bal. Gniazdowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dawud schiet op doel. Burdurlu speelt de bal door. Villalobos kopt de bal weg. Dawud is nu in balbezit. Dawud haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Wewiórski geeft de bal voor. Gniazdowski kopt de bal weg. Dawud probeert de bal aan de voet te houden. Dawud haalt uit met een fantastische trap. Burdurlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dawud krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Sütlü de bal. Farmakopoulos speelt de bal door. Gniazdowski heeft problemen om de bal te vangen. Gniazdowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jakubczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Farmakopoulos de bal. Farmakopoulos passt de bal in één keer door. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:7

33e minuut.
Farmakopoulos onderschept slim de pass. Farmakopoulos met een sublieme pass. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski schiet op doel. Burdurlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:8

33e minuut.
Gniazdowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dawud is nu in balbezit. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski haalt uit met een fantastische trap. Burdurlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:9

38e minuut.
Dávalos probeert de bal met de borst te controleren. Dávalos passt de bal zonder na te denken. Dawud rent richting de bal. Dawud schiet op doel. Burdurlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:10

43e minuut.
Farmakopoulos is nu in balbezit. Farmakopoulos geeft een hoge lob. Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski draait met de bal, schiet en ... Burdurlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:11

45e minuut.
Gniazdowski controleert de bal met de borst. Sütlü is nu in balbezit. Gniazdowski onderschept slim de pass. Gniazdowski draait met de bal, schiet en ... Burdurlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Tekirdağspor 86%, B.B ERZURUMSPOR 14%.
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:11

47e minuut.
Bingöllüoğlu probeert naar een medespeler te passen. Dávalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávalos passt de bal met de wreef. Dawud is nu in balbezit. Dawud schiet op doel. Burdurlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dávalos zal de hoekschop nemen. Dawud springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Afyonkarahisarlı is nu in balbezit. Wewiórski onderschept slim de pass. Wewiórski geeft de bal voor. Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:12

50e minuut.
Dawud is nu in balbezit. Dawud passt de bal met de wreef. Daar is Sütlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniazdowski onderschept slim de pass. Gniazdowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:13

51e minuut.
Gniazdowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sessizer komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Yumurtalık kopt de bal weg. Pirilau geeft een hoge lob. Dawud heeft problemen om de bal te vangen. Sessizer is nu in balbezit. Sessizer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Wewiórski speelt de bal door. Klungelig pakt Dawud de bal. Dawud geeft een lange en hoge pass. Farmakopoulos is nu in balbezit. Farmakopoulos schiet op doel. Burdurlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:14

57e minuut.
Yumurtalık is nu in balbezit. Dawud verovert de bal door een tackle van achteren. Dawud passt de bal zonder na te denken. Sessizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessizer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Wewiórski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wewiórski speelt de bal door. Farmakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmakopoulos passt de bal zonder na te denken. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:15

60e minuut.
Dávalos controleert de bal met de borst. Dávalos passt de bal zonder na te denken. Osmangazi rent richting de bal. Farmakopoulos geeft de bal voor. Dawud maakt een snoekduik en kopt de bal. Burdurlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dawud is nu in balbezit. Dawud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:16

62e minuut.
Farmakopoulos is nu in balbezit. Farmakopoulos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sütlü de bal. Sessizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessizer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Düzceliler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávalos met een sublieme pass. Sessizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessizer schiet op doel. Sütlü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dawud is nu in balbezit. Dawud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:17

68e minuut.
Sütlü probeert de bal aan de voet te houden. Dávalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávalos passt de bal in één keer door. Farmakopoulos is nu in balbezit. Farmakopoulos haalt uit met een fantastische trap. Burdurlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:18

69e minuut.
Sağlamsoy is nu in balbezit. Sağlamsoy passt de bal met de wreef. Daar is Düzceliler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawud rent richting de bal. Dawud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:19

73e minuut.
Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski geeft een lange en hoge pass. Dawud rent richting de bal. Dawud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:20

74e minuut.
Sağlamsoy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Afyonkarahisarlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawud rent richting de bal. Dawud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Farmakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmakopoulos probeert naar een medespeler te passen. Sessizer heeft problemen om de bal te vangen. Dawud rent richting de bal. Dawud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:21

83e minuut.
Wewiórski met een sublieme pass. Dawud rent richting de bal. Dawud passt de bal zonder na te denken. Sessizer heeft problemen om de bal te vangen. Sessizer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Burdurlu trapt de bal weg. Dávalos kopt de bal weg. Farmakopoulos met een sublieme pass. Dawud probeert de bal met de borst te controleren. Dawud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Burdurlu trapt de bal weg. Rebuzzi geeft een lange en hoge pass. Sessizer rent richting de bal. Sessizer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:22

86e minuut.
Dawud onderschept slim de pass. Dawud speelt de bal door. Farmakopoulos rent richting de bal. Farmakopoulos geeft een lange en hoge pass. Sessizer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dávalos geeft de bal voor. Sessizer rent richting de bal. Sessizer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dawud de bal. Dawud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Tekirdağspor 86%, B.B ERZURUMSPOR 14%.
Yeni Tekirdağspor - B.B ERZURUMSPOR 0:23