Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Legend FC Yeni Tekirdağspor
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Zaferekoşan is nu in balbezit. Afyonkarahisarlı verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hınzır. Afyonkarahisarlı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Afyonkarahisarlı neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide speelt de bal door. Hacıbektaşıveli is nu in balbezit. Hacıbektaşıveli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Zaferekoşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afyonkarahisarlı verovert de bal door een tackle van achteren. Afyonkarahisarlı passt de bal zonder na te denken. Derli rent richting de bal. Derli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Legend FC - Yeni Tekirdağspor 0:1

36e minuut.
Daar is Düzceliler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadide rent richting de bal. Nadide met een sublieme pass. Hacıbektaşıveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşıveli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Afyonkarahisarlı verovert de bal door een tackle van achteren. Zaferekoşan is nu in balbezit. Afyonkarahisarlı verovert de bal door een tackle van achteren. Derli is nu in balbezit. Derli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Düzceliler geeft een hoge lob. Daar is Çevikalp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derli onderschept slim de pass. Derli haalt uit met een fantastische trap. Çekiç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Legend FC - Yeni Tekirdağspor 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Legend FC 50%, Yeni Tekirdağspor 50%.
Club Legend FC - Yeni Tekirdağspor 0:2

56e minuut.
Zaferekoşan geeft een lange en hoge pass. Kutlu heeft problemen om de bal te vangen. Hacıbektaşıveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşıveli haalt uit met een fantastische trap. Burdurlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Legend FC - Yeni Tekirdağspor 1:2

59e minuut.
Afyonkarahisarlı is nu in balbezit. İnak met een sublieme pass. Hacıbektaşıveli rent richting de bal. Nadide is nu in balbezit. Nadide haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kayı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaferekoşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferekoşan passt de bal zonder na te denken. Hacıbektaşıveli rent richting de bal. Hacıbektaşıveli haalt uit met een fantastische trap. Burdurlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Terlemez geeft een hoge lob. Kutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayı onderschept slim de pass. Kayı haalt uit met een fantastische trap. Sütlü onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Legend FC 52%, Yeni Tekirdağspor 48%.
Club Legend FC - Yeni Tekirdağspor 1:2