Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalkedon FC B.B ERZURUMSPOR
Normal Tactiek 3.LİG
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.9 gemiddelde waardering 55.5
poor Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Slušnák met een snelle inworp. Farmakopoulos geeft een lange en hoge pass. Dawud rent richting de bal. Dawud schiet op doel. Yunus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalkedon FC - B.B ERZURUMSPOR 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Dawud de bal. Gniazdowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kutluoğlu. Gniazdowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Slušnák komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Slušnák geeft een lange en hoge pass. Gniazdowski springt en kopt de bal. Kutluoğlu rent richting de bal. Dawud verovert de bal door een tackle van achteren. Dawud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalkedon FC - B.B ERZURUMSPOR 0:2

9e minuut.
Coma rent richting de bal. Coma passt de bal zonder na te denken. Slušnák rent richting de bal. Slušnák probeert naar een medespeler te passen. Gniazdowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalkedon FC - B.B ERZURUMSPOR 0:3

18e minuut.
Gniazdowski kopt de bal weg. Dawud probeert de bal aan de voet te houden. Dávalos rent richting de bal. Dávalos draait met de bal, schiet en ... Yunus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalkedon FC - B.B ERZURUMSPOR 0:4

20e minuut.
Canalan rent richting de bal. Villalobos verovert de bal door een tackle van achteren. Villalobos met een sublieme pass. Daar is Gniazdowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniazdowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Pirilau kopt de bal weg. Dávalos geeft de bal voor. Gniazdowski kopt de bal weg. Dawud kan de bal niet met de borst controleren. Dawud draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Canalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulahmanović speelt de bal door. Gniazdowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Dawud de bal. Dawud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalkedon FC - B.B ERZURUMSPOR 0:5

31e minuut.
Elbiz is nu in balbezit. Coma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma probeert naar een medespeler te passen. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawud draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalkedon FC - B.B ERZURUMSPOR 0:6

39e minuut.
Inworp. Dávalos met een snelle inworp. Klungelig pakt Slušnák de bal. Slušnák geeft een hoge lob. Gniazdowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalkedon FC - B.B ERZURUMSPOR 0:7

42e minuut.
Villalobos speelt de bal door. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski geeft een hoge lob. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawud draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Farmakopoulos kopt de bal weg. Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski geeft een lange en hoge pass. Dawud rent richting de bal. Dawud geeft een hoge lob. Yunus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dávalos neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dawud probeert de bal met de borst te controleren. Dawud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalkedon FC - B.B ERZURUMSPOR 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalkedon FC 76%, B.B ERZURUMSPOR 24%.
Kalkedon FC - B.B ERZURUMSPOR 0:8

46e minuut.
Bolkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gniazdowski passt de bal zonder na te denken. Dawud rent richting de bal. Dawud schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Villalobos geeft een hoge lob. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawud heeft problemen om de bal te vangen. Dawud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalkedon FC - B.B ERZURUMSPOR 0:9

53e minuut.
Pirilau geeft de bal voor. Gniazdowski kopt de bal weg. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Karaoğuz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farmakopoulos met de inworp. Slušnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Slušnák geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kutluoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Farmakopoulos is nu in balbezit. Farmakopoulos passt de bal met de wreef. Daar is Gniazdowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniazdowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dawud rent richting de bal. Dawud haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalkedon FC - B.B ERZURUMSPOR 0:10

69e minuut.
Farmakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmakopoulos geeft de bal voor. Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski draait met de bal, schiet en ... Yunus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalkedon FC - B.B ERZURUMSPOR 0:11

70e minuut.
Bolkar rent richting de bal. Bolkar passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Zonguldak de bal onder controle te krijgen. Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Baloğlu probeert naar een medespeler te passen. Dávalos speelt de bal door. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawud schiet op doel. Yunus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalkedon FC - B.B ERZURUMSPOR 0:12

73e minuut.
Slušnák passt de bal met de wreef. Dawud is nu in balbezit. Dawud passt de bal zonder na te denken. Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski schiet op doel. Yunus bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gniazdowski is nu in balbezit. Gniazdowski passt de bal met de wreef. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawud haalt uit met een fantastische trap. Yunus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalkedon FC - B.B ERZURUMSPOR 0:13

75e minuut.
Farmakopoulos passt de bal met de wreef. Göktepe is nu in balbezit. Gniazdowski onderschept slim de pass. Gniazdowski met een sublieme pass. Dávalos geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalkedon FC - B.B ERZURUMSPOR 0:14

78e minuut.
Jakubczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubczyk speelt de bal door. Slušnák probeert naar een medespeler te passen. Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Villalobos passt de bal met de wreef. Dávalos is nu in balbezit. Dávalos met een sublieme pass. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Villalobos geeft de bal voor. Slušnák maakt een snoekduik en kopt de bal. Farmakopoulos geeft de bal voor. Gniazdowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalkedon FC - B.B ERZURUMSPOR 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalkedon FC 76%, B.B ERZURUMSPOR 24%.
Kalkedon FC - B.B ERZURUMSPOR 0:15