Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pablo Garcia F.C. keraunos
Paok4 Tactiek #
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
59.6 gemiddelde waardering 60.4
very good Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Piast raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Medina komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Figurski speelt de bal door. Klungelig pakt Hajszán de bal. Hajszán passt de bal zonder na te denken. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Caliò onderschept slim de pass. Caliò geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobrino Sáez met een snelle inworp. Łapeta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Blanco geeft een hoge lob. Oltay kopt de bal weg. Baycan is nu in balbezit. Lezama onderschept slim de pass. Lezama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jabiri passt de bal zonder na te denken. Figurski rent richting de bal. Franco Reyes onderschept slim de pass. Hajszán is nu in balbezit. Hajszán schiet op doel. Lestsepp bokst de bal weg.

42e minuut.
Blanco passt de bal met de wreef. Sobrino Sáez rent richting de bal. Västrik maakt een afschuwelijke overtreding. Västrik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pablo Garcia F.C. 49%, keraunos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pablo Garcia F.C. - keraunos 0:0

56e minuut.
Sobrino Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Sáez passt de bal zonder na te denken. Västrik probeert naar een medespeler te passen. Figurski is nu in balbezit. Figurski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Doroftei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doroftei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pablo Garcia F.C. - keraunos 0:1

66e minuut.
Fierro onderschept slim de pass. Fierro passt de bal in één keer door. Västrik met een sublieme pass. Hajszán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajszán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Franco Reyes heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Jabiri passt de bal in één keer door. Figurski rent richting de bal. Frunzyan rent richting de bal. Figurski onderschept slim de pass. Figurski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nicolino heeft problemen om de bal te vangen. Baycan rent richting de bal. Lezama verovert de bal door een tackle van achteren. Lezama schiet op doel. Gutierrez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Franco Reyes probeert naar een medespeler te passen. Sobrino Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Västrik rent richting de bal. Västrik geeft een hoge lob. Figurski springt en kopt de bal. Lestsepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pablo Garcia F.C. 45%, keraunos 55%.
Pablo Garcia F.C. - keraunos 0:1