Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAGADAS FC Midnight Gods
rek Tactiek INFERNO
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.2 gemiddelde waardering 57.3
very good Schieten formidable
very good Passen solid
outstanding Verdedigen very good


5e minuut.
Mocidade probeert naar een medespeler te passen. Nousias speelt de bal door. Chajdas rent richting de bal. Chajdas geeft de bal voor. Soler krijgt zijn hoofd ertegen. Varnalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Chajdas heeft problemen om de bal te vangen. Chajdas passt de bal zonder na te denken. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler schiet op doel. Varnalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAGADAS FC - Midnight Gods 0:1

15e minuut.
Ioannidis passt de bal zonder na te denken. Chajdas is nu in balbezit. Chajdas geeft een lange en hoge pass. Schipka rent richting de bal. Schipka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Fotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doulgeridis rent richting de bal. Fotakis onderschept slim de pass. Fotakis geeft een hoge lob. Schipka krijgt zijn hoofd ertegen. Varnalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Toncke geeft een hoge lob. Fotakis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danaos. Danaos krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Chajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas passt de bal met de wreef. Nousias is nu in balbezit. Nousias geeft een hoge lob. Schipka krijgt zijn hoofd ertegen. Varnalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Soler springt en kopt de bal. Varnalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Varvagiannis geeft een lange en hoge pass. Smyrnios rent richting de bal. Duarte begaat een overtreding. Smyrnios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mantos komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Schipka passt de bal zonder na te denken. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brziak met een sublieme pass. Soler rent richting de bal. Soler haalt uit met een fantastische trap. Varnalis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAGADAS FC 53%, Midnight Gods 47%.
LAGADAS FC - Midnight Gods 0:1

49e minuut.
Fotakis met een snelle inworp. Salpeas geeft een lange en hoge pass. Smyrnios is nu in balbezit. Smyrnios draait met de bal, schiet en ... Mocidade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LAGADAS FC - Midnight Gods 1:1

56e minuut.
Nousias rent richting de bal. Varvagiannis onderschept slim de pass. Varvagiannis geeft een hoge lob. Smyrnios maakt een snoekduik en kopt de bal. Mocidade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LAGADAS FC - Midnight Gods 2:1

58e minuut.
Doulgeridis is nu in balbezit. Doulgeridis probeert naar een medespeler te passen. Danaos rent richting de bal. Smyrnios is nu in balbezit. Smyrnios draait met de bal, schiet en ... Mocidade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sarantis geeft de bal voor. Schipka rent richting de bal. Brziak verovert de bal door een tackle van achteren. Brziak geeft een hoge lob. Danaos springt en kopt de bal. Mocidade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Salpeas controleert de bal met de borst. Darda bereikt de bal nog maar net als eerste. Darda geeft de bal voor. Fotakis geeft een lange en hoge pass. Soler krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Danaos rent richting de bal. Villaescusa verovert de bal door een tackle van achteren. Smyrnios bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyrnios draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LAGADAS FC - Midnight Gods 3:1

73e minuut.
Andreou speelt de bal door. Chajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas geeft een lange en hoge pass. Schipka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LAGADAS FC - Midnight Gods 3:2

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Thế Doanh komt het veld opgelopen. Ypsilantis komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Girault geeft een lange en hoge pass. Fotakis kopt de bal weg. Darda geeft een hoge lob. Doulgeridis is nu in balbezit. Doulgeridis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nousias geeft een hoge lob. Daar is Mantos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka schiet op doel. Toncke probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAGADAS FC 51%, Midnight Gods 49%.
LAGADAS FC - Midnight Gods 3:2