Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
obrien Odigoi Korakion
4-1-3-2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
12% Spel op eigen helft 88%
53 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 19.2
good Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Argyros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vgenopoulos onderschept slim de pass. Vgenopoulos met een sublieme pass. Frydas heeft problemen om de bal te vangen. Frydas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lepouras met een sublieme pass. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vgenopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vgenopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Odigoi Korakion 1:0

10e minuut.
Siderov geeft een lange en hoge pass. Argyros bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Frydas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kostikos trapt de bal weg. Lepouras kopt de bal weg. Klungelig pakt Markoulakis de bal. Frydas is nu in balbezit. Frydas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Odigoi Korakion 2:0

14e minuut.
Kremantalas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siderov geeft een hoge lob. Argyros probeert de bal met de borst te controleren. Frydas is nu in balbezit. Frydas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Odigoi Korakion 3:0

16e minuut.
Lepouras verovert de bal door een tackle van achteren. Lepouras passt de bal in één keer door. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas passt de bal met de wreef. Markoulakis verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lepouras met een sublieme pass. Frydas rent richting de bal. Frydas passt de bal met de wreef. Zappas heeft problemen om de bal te vangen. Zappas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bazianas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agapitos met de inworp. Nikolopoulos rent richting de bal. Nikolopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Argyros heeft problemen om de bal te vangen. Frydas rent richting de bal. Frydas probeert naar een medespeler te passen. Zappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Odigoi Korakion 4:0

25e minuut.
Bourbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vgenopoulos speelt de bal door. Markoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappas is nu in balbezit. Zappas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Odigoi Korakion 5:0

27e minuut.
Zappas verovert de bal door een tackle van achteren. Bourbos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zappas. Zappas krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Bourbos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nikologiannis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pakiotis kopt de bal weg. Vgenopoulos probeert naar een medespeler te passen. Frydas is nu in balbezit. Frydas haalt uit met een fantastische trap. Kostikos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Odigoi Korakion 6:0

31e minuut.
Vgenopoulos speelt de bal door. Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov geeft een lange en hoge pass. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Odigoi Korakion 7:0

33e minuut.
Frydas passt de bal in één keer door. Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras speelt de bal door. Zappas is nu in balbezit. Zappas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lavidas passt de bal met de wreef. Zolotas is nu in balbezit. Vgenopoulos onderschept slim de pass. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zappas verovert de bal door een tackle van achteren. Zappas probeert naar een medespeler te passen. Markoulakis is nu in balbezit. Frydas onderschept slim de pass. Frydas haalt uit met een fantastische trap. Kostikos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Odigoi Korakion 8:0

42e minuut.
Vgenopoulos rent richting de bal. Vgenopoulos met een sublieme pass. Daar is Frydas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydas haalt uit met een fantastische trap. Kostikos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kostikos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Lavidas speelt de bal door. Nikologiannis is nu in balbezit. Siderov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siderov krijgt een gele kaart. Nikologiannis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mandravelis komt het veld opgelopen. Esketzis komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Zappas is nu in balbezit. Zappas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frydas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydas schiet op doel. Markoulakis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Odigoi Korakion 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: obrien 17%, Odigoi Korakion 83%.
obrien - Odigoi Korakion 9:0

46e minuut.
Korfas rent richting de bal. Korfas passt de bal zonder na te denken. Tsiamis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Markoulakis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siderov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Odigoi Korakion 10:0

48e minuut.
Klungelig pakt Korfas de bal. Frydas verovert de bal door een tackle van achteren. Zappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vgenopoulos rent richting de bal. Vgenopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Odigoi Korakion 11:0

50e minuut.
Tsiamis geeft de bal voor. Inworp. Siderov met een snelle inworp. Zappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappas draait met de bal, schiet en ... Kostikos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras geeft een lange en hoge pass. Zappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Odigoi Korakion 12:0

52e minuut.
Bourbos heeft problemen om de bal te vangen. Vgenopoulos rent richting de bal. Vgenopoulos passt de bal zonder na te denken. Frydas rent richting de bal. Frydas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Odigoi Korakion 13:0

56e minuut.
Vgenopoulos rent richting de bal. Vgenopoulos probeert naar een medespeler te passen. Markoulakis is nu in balbezit. Frydas onderschept slim de pass. Frydas schiet op doel. Kostikos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Lavidas kopt de bal weg. Nikologiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappas verovert de bal door een tackle van achteren. Zappas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Odigoi Korakion 14:0

59e minuut.
Kostikos met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esketzis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lepouras geeft de bal voor. Tsiamis kopt de bal weg. Kostikos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Vgenopoulos speelt de bal door. Zappas is nu in balbezit. Zappas geeft de bal voor. Frydas is nu in balbezit. Frydas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Odigoi Korakion 15:0

63e minuut.
Vgenopoulos rent richting de bal. Zolotas begaat een overtreding. Vgenopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lepouras met een snel genomen vrije trap. Zappas springt en kopt de bal. Tsiamis heeft problemen om de bal te vangen. Kostikos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Nikologiannis geeft de bal voor. Lavidas kopt de bal weg. Zappas rent richting de bal. Zappas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Odigoi Korakion 16:0

71e minuut.
Siderov rent richting de bal. Siderov passt de bal in één keer door. Frydas is nu in balbezit. Vgenopoulos is nu in balbezit. Vgenopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Vgenopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vgenopoulos passt de bal in één keer door. Frydas is nu in balbezit. Frydas haalt uit met een fantastische trap. Markoulakis probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siderov zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frydas is nu in balbezit. Frydas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Odigoi Korakion 17:0

76e minuut.
Vgenopoulos speelt de bal door. Frydas is nu in balbezit. Frydas met een sublieme pass. Zappas is nu in balbezit. Zappas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kostikos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Frydas kopt de bal weg. Markoulakis controleert de bal met de borst. Zappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas is nu in balbezit. Frydas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Odigoi Korakion 18:0

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Frydas de bal onder controle te krijgen. Zolotas geeft een lange en hoge pass. Kremantalas geeft een hoge lob. Daar is Frydas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kostikos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Frydas is nu in balbezit. Vgenopoulos met een sublieme pass. Zappas is nu in balbezit. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: obrien 7%, Odigoi Korakion 93%.
obrien - Odigoi Korakion 18:0