Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stonecity FC KOMOTINI F.C.
Normal Tactiek new
43% Balbezit 57%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 49.3
average Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Witteveen rent richting de bal. Witteveen passt de bal met de wreef. Englert bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - KOMOTINI F.C. 0:1

8e minuut.
Giokarinis kopt de bal weg. Witteveen rent richting de bal. Witteveen passt de bal zonder na te denken. Giokarinis geeft de bal voor. Dzierżak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - KOMOTINI F.C. 0:2

10e minuut.
Toumasis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżak verovert de bal door een tackle van achteren. Dzierżak speelt de bal door. Englert rent richting de bal. Englert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dzierżak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - KOMOTINI F.C. 0:3

12e minuut.
Toumasis probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Giokarinis neemt de hoekschop. Dzierżak springt en kopt de bal. Mortis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Witteveen verovert de bal door een tackle van achteren. Witteveen passt de bal met de wreef. Giokarinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giokarinis geeft een lange en hoge pass. Dzierżak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kaloutas de bal. Englert rent richting de bal. Englert haalt uit met een fantastische trap. Mortis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - KOMOTINI F.C. 0:4

17e minuut.
Giokarinis geeft een hoge lob. Toumasis kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giokarinis zal de hoekschop nemen. Dzierżak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - KOMOTINI F.C. 0:5

21e minuut.
Witteveen rent richting de bal. Witteveen speelt de bal door. Giokarinis is nu in balbezit. Giokarinis geeft een lange en hoge pass. Dzierżak maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Englert bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Tsioutsiouliklis rent richting de bal. Giokarinis verovert de bal door een tackle van achteren. Giokarinis geeft een hoge lob. Dzierżak is nu in balbezit. Dzierżak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tsakmakidis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caiozzo met de inworp. Trzaskalik geeft de bal voor. Dzierżak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Guimarães speelt de bal door. Giokarinis met een sublieme pass. Dzierżak is nu in balbezit. Dzierżak schiet op doel. Mortis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Tsioutsiouliklis de bal. Giokarinis kopt de bal weg. Klungelig pakt Tsakmakidis de bal. Dzierżak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżak haalt uit met een fantastische trap. Mortis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Giokarinis geeft de bal voor. Klungelig pakt Englert de bal. Dzierżak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżak haalt uit met een fantastische trap. Mortis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - KOMOTINI F.C. 0:6

32e minuut.
Klungelig pakt Giokarinis de bal. Giokarinis met een sublieme pass. Dzierżak is nu in balbezit. Dzierżak schiet op doel. Mortis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - KOMOTINI F.C. 0:7

36e minuut.
Mortis probeert naar een medespeler te passen. Kommatas kopt de bal weg. Trzaskalik geeft een hoge lob. Dzierżak is nu in balbezit. Dzierżak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - KOMOTINI F.C. 0:8

38e minuut.
Inworp. Caiozzo met de inworp. Trzaskalik is nu in balbezit. Trzaskalik geeft een lange en hoge pass. Dzierżak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - KOMOTINI F.C. 0:9

41e minuut.
Witteveen rent richting de bal. Witteveen speelt de bal door. Englert rent richting de bal. Englert draait met de bal, schiet en ... Kaloutas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - KOMOTINI F.C. 0:10

45e minuut.
Giokarinis onderschept slim de pass. Giokarinis geeft een hoge lob. Dzierżak kopt de bal weg. Englert heeft problemen om de bal te vangen. Englert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonecity FC 91%, KOMOTINI F.C. 9%.
Stonecity FC - KOMOTINI F.C. 0:10

46e minuut.
Witteveen met een sublieme pass. Mortis speelt de bal door. Giokarinis geeft de bal voor. Dzierżak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Giokarinis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Witteveen is nu in balbezit. Witteveen geeft een hoge lob. Dzierżak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mortis trapt de bal weg van het doel. Trzaskalik rent richting de bal. Trzaskalik geeft een hoge lob. Dzierżak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżak haalt uit met een fantastische trap. Mortis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Englert is nu in balbezit. Englert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Mortis trapt de bal weg. Witteveen heeft problemen om de bal te vangen. Witteveen probeert naar een medespeler te passen. Dzierżak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Moisanen met de inworp. Witteveen is nu in balbezit. Witteveen geeft een hoge lob. Englert bereikt de bal nog maar net als eerste. Englert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mortis met een harde bal richting middenveld. Tsioutsiouliklis kopt de bal weg. Giokarinis met een sublieme pass. Dzierżak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżak schiet op doel. Paal! Mortis probeert wanhopig de bal te grijpen. Englert rent richting de bal. Englert schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - KOMOTINI F.C. 0:11

68e minuut.
Toumasis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caiozzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trzaskalik is nu in balbezit. Trzaskalik geeft een hoge lob. Mortis bokst de bal weg. Daar is Kaloutas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzierżak is nu in balbezit. Dzierżak haalt uit met een fantastische trap. Mortis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Giokarinis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Witteveen geeft een hoge lob. Kaloutas kopt de bal weg. Trzaskalik speelt de bal door. Englert rent richting de bal. Englert schiet op doel. Mortis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dzierżak is nu in balbezit. Dzierżak draait met de bal, schiet en ... Mortis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - KOMOTINI F.C. 0:12

77e minuut.
Witteveen verovert de bal door een tackle van achteren. Witteveen speelt de bal door. Giokarinis rent richting de bal. Giokarinis geeft de bal voor. Dzierżak springt en kopt de bal. Mortis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Tsakmakidis rent richting de bal. Tsakmakidis geeft de bal voor. Inworp. Moisanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giokarinis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witteveen met de inworp. Klungelig pakt Giokarinis de bal. Giokarinis geeft een lange en hoge pass. Dzierżak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - KOMOTINI F.C. 0:13

89e minuut.
Sotirchos kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caiozzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Trzaskalik de bal. Trzaskalik geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - KOMOTINI F.C. 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonecity FC 94%, KOMOTINI F.C. 6%.
Stonecity FC - KOMOTINI F.C. 0:14