Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARTAIKOS antoula21
AMYNTIKO SYSTIMA Tactiek 532
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
41 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 25
excellent Schieten poor
solid Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Rúnarsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasieczny met de inworp. Tsakalias heeft problemen om de bal te vangen. Tsakalias geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak probeert naar een medespeler te passen. Maurer heeft problemen om de bal te vangen. Maurer schiet op doel. Alexakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - antoula21 1:0

3e minuut.
Mantzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantzopoulos passt de bal zonder na te denken. Maurer rent richting de bal. Maurer schiet op doel. Alexakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - antoula21 2:0

5e minuut.
Zalokostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacperzak onderschept slim de pass. Kacperzak speelt de bal door. Maurer rent richting de bal. Maurer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - antoula21 3:0

6e minuut.
Issel probeert naar een medespeler te passen. Vürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vürst passt de bal zonder na te denken. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Vürst is nu in balbezit. Tsakalias bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbi onderschept slim de pass. Balbi geeft een lange en hoge pass. Maurer springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Lengsfeld is nu in balbezit. Lengsfeld geeft de bal voor. Maurer rent richting de bal. Maurer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - antoula21 4:0

16e minuut.
Klungelig pakt Rúnarsson de bal. Pasieczny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rúnarsson. Rúnarsson krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Karageorgiadis kopt de bal weg. Vürst rent richting de bal. Vürst geeft de bal voor. Maurer is nu in balbezit. Maurer draait met de bal, schiet en ... Alexakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kacperzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacperzak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Maurer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maurer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - antoula21 5:0

19e minuut.
Maurer is nu in balbezit. Iatropoulos rent richting de bal. Maurer verovert de bal door een tackle van achteren. Maurer draait met de bal, schiet en ... Alexakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - antoula21 6:0

21e minuut.
Pasieczny is nu in balbezit. Pasieczny geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carmona de bal. Bitang rent richting de bal. Bitang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kacperzak is nu in balbezit. Kacperzak probeert naar een medespeler te passen. Maurer rent richting de bal. Daar is Maurer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maurer draait met de bal, schiet en ... Alexakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - antoula21 7:0

24e minuut.
Lengsfeld is nu in balbezit. Lengsfeld passt de bal in één keer door. Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer draait met de bal, schiet en ... Alexakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - antoula21 8:0

26e minuut.
Balbi rent richting de bal. Balbi passt de bal zonder na te denken. Vürst speelt de bal door. Maurer is nu in balbezit. Maurer draait met de bal, schiet en ... Alexakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - antoula21 9:0

28e minuut.
Lengsfeld onderschept slim de pass. Lengsfeld passt de bal zonder na te denken. Kacperzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer is nu in balbezit. Maurer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tsakalias passt de bal in één keer door. Bogoescu is nu in balbezit. Vürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vürst geeft een hoge lob. Kacperzak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karageorgiadis is nu in balbezit. Karageorgiadis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lengsfeld met de inworp. Balbi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - antoula21 10:0

37e minuut.
Alexakis trapt de bal weg. Balbi kopt de bal weg. Kacperzak rent richting de bal. Maurer is nu in balbezit. Maurer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - antoula21 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARTAIKOS 26%, antoula21 74%.
ARTAIKOS - antoula21 11:0

46e minuut.
Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel passt de bal met de wreef. Kacperzak is nu in balbezit. Kacperzak schiet op doel. Alexakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - antoula21 12:0

49e minuut.
Issel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lengsfeld met de inworp. Balbi geeft een lange en hoge pass. Daar is Spiliopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Kacperzak bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tsakalias is nu in balbezit. Balbi onderschept slim de pass. Balbi passt de bal in één keer door. Kacperzak is nu in balbezit. Kacperzak schiet op doel. Alexakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morgun komt het veld opgelopen. van der Heide komt het veld opgelopen. van der Heide met een snelle inworp. Lengsfeld geeft een hoge lob. Maurer rent richting de bal. Maurer draait met de bal, schiet en ... Alexakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Lengsfeld met de inworp. Morgun geeft de bal voor. van der Heide kopt de bal weg. Klungelig pakt Maurer de bal. Maurer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Zaferalan de bal onder controle te krijgen. Lengsfeld rent richting de bal. Lengsfeld passt de bal zonder na te denken. van der Heide is nu in balbezit. van der Heide haalt uit met een fantastische trap. Alexakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - antoula21 13:0

59e minuut.
Vürst verovert de bal door een tackle van achteren. Vürst geeft de bal voor. Maurer kopt de bal weg. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide haalt uit met een fantastische trap. Alexakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - antoula21 14:0

61e minuut.
Lengsfeld met de inworp. Morgun bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgun passt de bal met de wreef. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Morgun met een sublieme pass. Lengsfeld rent richting de bal. Lengsfeld met een sublieme pass. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Iatropoulos is nu in balbezit. van der Heide verovert de bal door een tackle van achteren. van der Heide met een sublieme pass. Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Morgun kopt de bal weg. Lengsfeld probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karageorgiadis de bal. Maurer is nu in balbezit. Maurer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alexakis probeert naar een medespeler te passen. Lengsfeld kan de bal niet met de borst controleren. Lengsfeld probeert naar een medespeler te passen. van der Heide is nu in balbezit. van der Heide schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Mantzopoulos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lengsfeld met de inworp. Morgun bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgun geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pasieczny rent richting de bal. Pasieczny passt de bal in één keer door. Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer draait met de bal, schiet en ... Alexakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - antoula21 15:0

80e minuut.
van der Heide onderschept slim de pass. Iatropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide onderschept slim de pass. Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - antoula21 16:0

88e minuut.
Vürst controleert de bal met de borst. Vürst geeft een hoge lob. Maurer kopt de bal weg. Maurer probeert de bal aan de voet te houden. Maurer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - antoula21 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARTAIKOS 21%, antoula21 79%.
ARTAIKOS - antoula21 17:0