Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ TOP GUN
442 wing Tactiek stratis2.1
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 63.8
excellent Schieten formidable
solid Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Pirrello geeft een hoge lob. Gregorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorek passt de bal met de wreef. Copos rent richting de bal. Copos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Pirrello rent richting de bal. Zacharatos geeft de bal voor. Pirrello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thermiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thermiotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - TOP GUN 0:1

18e minuut.
Mlekota rent richting de bal. Mlekota geeft een lange en hoge pass. Melabianakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Latorre de bal. Latorre geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gregorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorek speelt de bal door. Daar is Copos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copos haalt uit met een fantastische trap. Gemelos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - TOP GUN 1:1

26e minuut.
Koziarzewski kan de bal niet met de borst controleren. Gregorek verovert de bal door een tackle van achteren. Gregorek passt de bal in één keer door. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos schiet op doel. Gemelos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gregorek zal de hoekschop nemen. Copos krijgt zijn hoofd ertegen. Gemelos bokst de bal weg.

28e minuut.
Pirrello rent richting de bal. Paraprastanitis verovert de bal door een tackle van achteren. Paraprastanitis speelt de bal door. Aldea is nu in balbezit. Aldea geeft een hoge lob. Rosseto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paraprastanitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraprastanitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - TOP GUN 1:2

36e minuut.
Koziarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziarzewski met een sublieme pass. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea geeft de bal voor. Paraprastanitis maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosseto bokst de bal weg.

41e minuut.
Copos met een sublieme pass. Koziarzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gregorek is nu in balbezit. Gregorek geeft de bal voor. Gradowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Logan probeert de bal met de borst te controleren. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Logan. Gradowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Copos komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 55%, TOP GUN 45%.
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - TOP GUN 1:2

59e minuut.
Aldea onderschept slim de pass. Aldea speelt de bal door. Thermiotis speelt de bal door. Paraprastanitis is nu in balbezit. Paraprastanitis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Zacharatos geeft de bal voor. Klungelig pakt Bodoi de bal. Paraprastanitis is nu in balbezit. Paraprastanitis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Laertis heeft problemen om de bal te vangen. Deman geeft de bal voor. Gradowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Copos de bal. Copos schiet op doel. Gemelos bokst de bal weg.

68e minuut.
Thermiotis heeft problemen om de bal te vangen. Keran geeft een lange en hoge pass. Gregorek kopt de bal weg. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mlekota geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thermiotis geeft een hoge lob. Paraprastanitis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 53%, TOP GUN 47%.
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - TOP GUN 1:2