Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manutd73 Los Paralitaos
4231 Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
13% Spel op eigen helft 87%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 16.4
uitstekend Schieten slecht
uitstekend Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Węgorowski passt de bal zonder na te denken. Poulantzas rent richting de bal. Poulantzas speelt de bal door. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski schiet op doel. Mylonas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

6e minuut.
Venos probeert naar een medespeler te passen. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalavrytinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski onderschept slim de pass. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Los Paralitaos 1:0

7e minuut.
Tentzeris passt de bal zonder na te denken. Daar is Theologitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski schiet op doel. Mylonas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Los Paralitaos 2:0

9e minuut.
Pontikas met een sublieme pass. Venos rent richting de bal. Venos met een sublieme pass. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Venos is nu in balbezit. Venos geeft een hoge lob. Ricaurte kopt de bal weg. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Los Paralitaos 3:0

18e minuut.
Tsamopoulos probeert naar een medespeler te passen. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte passt de bal in één keer door. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski passt de bal zonder na te denken. Venos is nu in balbezit. Venos geeft een lange en hoge pass. Węgorowski springt en kopt de bal. Mylonas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Los Paralitaos 4:0

25e minuut.
Venos geeft de bal voor. Kamitsis kopt de bal weg. Ricaurte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Węgorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Los Paralitaos 5:0

26e minuut.
Venos met een sublieme pass. Poulantzas rent richting de bal. Poulantzas passt de bal in één keer door. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Kalavrytinos de bal. Węgorowski rent richting de bal. Pontikas rent richting de bal. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Venos met de inworp. Ricaurte rent richting de bal. Ricaurte passt de bal met de wreef. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski schiet op doel. Mylonas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Los Paralitaos 6:0

30e minuut.
Tentzeris passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Venos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mylonas met een harde bal richting middenveld. Venos kopt de bal weg. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Poulantzas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pontikas is nu in balbezit. Pontikas passt de bal met de wreef. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski schiet op doel. Mylonas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manutd73 12%, Los Paralitaos 88%.
Manutd73 - Los Paralitaos 6:0

46e minuut.
Kamitsis rent richting de bal. Kamitsis geeft een hoge lob. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski draait met de bal, schiet en ... Mylonas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Los Paralitaos 7:0

49e minuut.
Węgorowski passt de bal met de wreef. Poulantzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulantzas geeft een hoge lob. Ricaurte heeft problemen om de bal te vangen. Ricaurte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Venos kopt de bal weg. Węgorowski heeft problemen om de bal te vangen. Theologitis rent richting de bal. Węgorowski onderschept slim de pass. Węgorowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mylonas trapt de bal weg van het doel. Venos bereikt de bal nog maar net als eerste. Venos met een sublieme pass. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski schiet op doel. Mylonas bokst de bal weg.

53e minuut.
Tsertikidis geeft de bal voor. Inworp. Venos met een snelle inworp. Ricaurte rent richting de bal. Ricaurte draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Los Paralitaos 8:0

54e minuut.
Venos verovert de bal door een tackle van achteren. Venos passt de bal met de wreef. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski draait met de bal, schiet en ... Mylonas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Los Paralitaos 9:0

56e minuut.
Pontikas is nu in balbezit. Pontikas passt de bal in één keer door. Poulantzas is nu in balbezit. Poulantzas geeft een lange en hoge pass. Węgorowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Poulantzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulantzas passt de bal met de wreef. Węgorowski heeft problemen om de bal te vangen. Ricaurte is nu in balbezit. Ricaurte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Mylonas trapt de bal weg van het doel. Daar is Venos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venos geeft een lange en hoge pass. Węgorowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barbas met een harde bal richting middenveld. Ricaurte kopt de bal weg. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski draait met de bal, schiet en ... Mylonas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Venos kopt de bal weg. Węgorowski heeft problemen om de bal te vangen. Ricaurte met een sublieme pass. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski schiet op doel. Mylonas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Los Paralitaos 10:0

72e minuut.
Klungelig pakt Ricaurte de bal. Ricaurte passt de bal met de wreef. Tsamopoulos probeert naar een medespeler te passen. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Poulantzas geeft een hoge lob. Barbas kopt de bal weg. Poulantzas probeert de bal met de borst te controleren. Poulantzas draait met de bal, schiet en ... Kamitsis probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Tsamopoulos de bal. Tsamopoulos met een sublieme pass. Tsertikidis rent richting de bal. Węgorowski onderschept slim de pass. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. Mylonas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Janisiów bereikt de bal nog maar net als eerste. Janisiów probeert naar een medespeler te passen. Pontikas speelt de bal door. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ricaurte passt de bal zonder na te denken. Tsamopoulos met een sublieme pass. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski schiet op doel. Mylonas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - Los Paralitaos 11:0

89e minuut.
Emvalomenos met een sublieme pass. Tentzeris rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Węgorowski. Węgorowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manutd73 14%, Los Paralitaos 86%.
Manutd73 - Los Paralitaos 11:0