Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shibteam04 Aris Thessalonikis
shib523 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 18.2
excellent Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Szkiełko passt de bal zonder na te denken. Wiergowski is nu in balbezit. Wiergowski passt de bal zonder na te denken. Domingos rent richting de bal. Domingos schiet op doel. Koltsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Wiergowski passt de bal in één keer door. Daar is Kotanidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingos speelt de bal door. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Aris Thessalonikis 1:0

6e minuut.
Kotanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotanidis speelt de bal door. Paboukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Polychroniadis geeft een hoge lob. Manceau kopt de bal weg. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko schiet op doel. Koltsis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko passt de bal met de wreef. Domingos rent richting de bal. Domingos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Aris Thessalonikis 2:0

12e minuut.
Manceau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Regueiro komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Wiergowski onderschept slim de pass. Wiergowski geeft een hoge lob. Gerontas kan de bal niet met de borst controleren. Szkiełko verovert de bal door een tackle van achteren. Szkiełko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Aris Thessalonikis 3:0

25e minuut.
Koralakis rent richting de bal. Szkiełko onderschept slim de pass. Szkiełko passt de bal in één keer door. Domingos is nu in balbezit. Domingos draait met de bal, schiet en ... Koltsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vasilias bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hòa met een sublieme pass. Polychroniadis met een sublieme pass. Domingos rent richting de bal. Domingos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Aris Thessalonikis 4:0

34e minuut.
Arango probeert de bal met de borst te controleren. Arango passt de bal in één keer door. Wiergowski probeert naar een medespeler te passen. Domingos is nu in balbezit. Domingos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gerontas is nu in balbezit. Szkiełko onderschept slim de pass. Szkiełko passt de bal in één keer door. Domingos rent richting de bal. Domingos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shibteam04 29%, Aris Thessalonikis 71%.
shibteam04 - Aris Thessalonikis 4:0

51e minuut.
Domingos is nu in balbezit. Domingos passt de bal met de wreef. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Koralakis passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiergowski met de inworp. Domingos rent richting de bal. Domingos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szkiełko is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Aris Thessalonikis 5:0

54e minuut.
Tsiapos geeft een lange en hoge pass. Regueiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Regueiro met een snelle inworp. Arango speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Koralakis is nu in balbezit. Domingos verovert de bal door een tackle van achteren. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Aris Thessalonikis 6:0

60e minuut.
Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Arango passt de bal in één keer door. Gerontas rent richting de bal. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Arango kopt de bal weg. Daar is Nitsopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Koralakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gerontas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Arango de bal onder controle te krijgen. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Koralakis is nu in balbezit. Domingos onderschept slim de pass. Domingos probeert naar een medespeler te passen. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. Koltsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Regueiro geeft een hoge lob. Domingos kopt de bal weg. Klungelig pakt Szkiełko de bal. Domingos rent richting de bal. Domingos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Koralakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos onderschept slim de pass. Domingos passt de bal met de wreef. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Aris Thessalonikis 7:0

80e minuut.
Regueiro is nu in balbezit. Regueiro met een sublieme pass. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Aris Thessalonikis 8:0

82e minuut.
Wiergowski passt de bal in één keer door. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango met een sublieme pass. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Regueiro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Koralakis de bal. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko schiet op doel. Koltsis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Aris Thessalonikis 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shibteam04 41%, Aris Thessalonikis 59%.
shibteam04 - Aris Thessalonikis 9:0