Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Apollon Kalamarias
boss Tactiek 442
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 32.6
good Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen average


4e minuut.
Ferdιnand probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muzambinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzambinho met een sublieme pass. Iriarte rent richting de bal. Iriarte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Zachopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzambinho onderschept slim de pass. Muzambinho probeert naar een medespeler te passen. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Apollon Kalamarias 1:0

14e minuut.
Yagizarov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csákváry met een snelle inworp. Prääts bereikt de bal nog maar net als eerste. Prääts passt de bal zonder na te denken. Namięta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iriarte rent richting de bal. Iriarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Apollon Kalamarias 2:0

16e minuut.
Iriarte haalt uit met een fantastische trap. Mast onderschept slim de pass. Muzambinho probeert naar een medespeler te passen. Ferdιnand is nu in balbezit. Ferdιnand haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Muzambinho geeft de bal voor. Ntaifas kan de bal niet met de borst controleren. Muzambinho is nu in balbezit. Muzambinho geeft de bal voor. Iriarte krijgt zijn hoofd ertegen. Namięta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Apollon Kalamarias 3:0

24e minuut.
Muzambinho geeft een lange en hoge pass. Csákváry kopt de bal weg. Yagizarov probeert de bal aan de voet te houden. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte schiet op doel. Namięta bokst de bal weg.

25e minuut.
Ferdιnand probeert naar een medespeler te passen. Iriarte probeert de bal met de borst te controleren. Ferdιnand speelt de bal door. Wenyuan rent richting de bal. Wenyuan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Muzambinho kopt de bal weg. Klungelig pakt Iriarte de bal. Alfano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alfano krijgt een gele kaart. Iriarte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prääts zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iriarte heeft problemen om de bal te vangen. Iriarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Iriarte de bal onder controle te krijgen. Ferdιnand is nu in balbezit. Ferdιnand passt de bal in één keer door. Wenyuan rent richting de bal. Wenyuan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ballak onderschept slim de pass. Ballak passt de bal met de wreef. Ferdιnand probeert naar een medespeler te passen. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Apollon Kalamarias 4:0

35e minuut.
Perry probeert naar een medespeler te passen. Ferdιnand is nu in balbezit. Ferdιnand passt de bal in één keer door. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ferdιnand is nu in balbezit. Ferdιnand passt de bal in één keer door. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte haalt uit met een fantastische trap. Namięta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Apollon Kalamarias 5:0

44e minuut.
Karatzaferis passt de bal in één keer door. Prääts rent richting de bal. Prääts passt de bal in één keer door. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 27%, Apollon Kalamarias 73%.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Apollon Kalamarias 5:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Ghoukassyan de bal onder controle te krijgen. Wenyuan rent richting de bal. Wenyuan probeert naar een medespeler te passen. Iriarte rent richting de bal. Iriarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Ferdιnand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferdιnand speelt de bal door. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte draait met de bal, schiet en ... Namięta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Ballak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csákváry met een snelle inworp. Wenyuan rent richting de bal. Wenyuan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Prääts speelt de bal door. Wenyuan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gonidellis. Gonidellis krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Perry geeft een lange en hoge pass. Mast probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte schiet op doel. Namięta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Apollon Kalamarias 6:0

80e minuut.
Muzambinho is nu in balbezit. Muzambinho passt de bal zonder na te denken. Wenyuan probeert naar een medespeler te passen. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wenyuan kopt de bal weg. Yagizarov heeft problemen om de bal te vangen. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte draait met de bal, schiet en ... Namięta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Apollon Kalamarias 7:0

84e minuut.
Csákváry geeft een lange en hoge pass. Daar is Ferdιnand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prääts speelt de bal door. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Wenyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákváry passt de bal met de wreef. Ferdιnand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdιnand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 13%, Apollon Kalamarias 87%.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Apollon Kalamarias 7:0