Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
れ月てザ月れ ΑΝΕΤΟΙ FC
541 Tactiek guardiola FA
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.8 gemiddelde waardering 34.3
weak Schieten average
average Passen average
poor Verdedigen good


2e minuut.
Ardeleanu is nu in balbezit. Ardeleanu geeft een hoge lob. Daar is Mantzavelakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tammisalo is nu in balbezit. Tammisalo haalt uit met een fantastische trap. Liolios bokst de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Charisteas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rapallo komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Klungelig pakt Venezakos de bal. Dos Santos is nu in balbezit. Jodstein onderschept slim de pass. Porco is nu in balbezit. Porco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:1

21e minuut.
Ardeleanu met een sublieme pass. Zarogiannopoulos met een sublieme pass. Johl heeft problemen om de bal te vangen. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:2

23e minuut.
Jodstein is nu in balbezit. Jodstein geeft de bal voor. Confusioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Confusioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:3

30e minuut.
Floros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardeleanu rent richting de bal. Ardeleanu passt de bal zonder na te denken. Confusioni is nu in balbezit. Confusioni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: れ月てザ月れ 67%, ΑΝΕΤΟΙ FC 33%.
れ月てザ月れ - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:3

50e minuut.
Jodstein is nu in balbezit. Jodstein passt de bal met de wreef. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:4

52e minuut.
Ardeleanu kopt de bal weg. Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein met een sublieme pass. Tammisalo rent richting de bal. Tammisalo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jodstein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tammisalo is nu in balbezit. Tammisalo speelt de bal door. Confusioni rent richting de bal. Confusioni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tammisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammisalo passt de bal zonder na te denken. Zarogiannopoulos is nu in balbezit. Tlaga onderschept slim de pass. Tlaga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Jodstein is nu in balbezit. Jodstein probeert naar een medespeler te passen. Daar is Confusioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porco bereikt de bal nog maar net als eerste. Porco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jodstein zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Confusioni is nu in balbezit. Mantzavelakis speelt de bal door. Liolios bereikt de bal nog maar net als eerste. Confusioni onderschept slim de pass. Confusioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:5

69e minuut.
Johl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rapallo rent richting de bal. Ardeleanu maakt een afschuwelijke overtreding. Ardeleanu krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Rapallo passt de bal in één keer door. Bornemissza speelt de bal door. Johl rent richting de bal. Johl passt de bal in één keer door. Štrublić verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: れ月てザ月れ 57%, ΑΝΕΤΟΙ FC 43%.
れ月てザ月れ - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:5